Foto bij 9th

9th

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • youremyworld

    SNEL VERDER plsplspls

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Oké. I'm in love.
    Wat een geweldig personage is zij, adsjflksl. Booze and mischief, just as I predicted, I just. mimimi <3
    Ik vind het zo leuk dat zij, en iedereen eigenlijk, zo simpel doet over het feit dat ze Harry Styles is tegengekomen en dat hij haar blijkbaar zag zitten. Dat ze makkelijk doet over het feit dat ze doorheeft dat hij haar wel zag zitten, en juist, omdat ze het dus wist, niets met hem geprobeerd heeft. I love that.
    En ik vind het geweldig hoe jij die band beschrijft die ze met andere mensen heeft -ich meine, Alexis is blijkbaar wel een goede vriendin 'n all that. En daar tegenover staan dan die andere weirdo's van jongens met wie ze vooral voor de gezelligheid omgaat, maar die haar eigenlijk niets kunnen schelen. En het allergeweldigste vind ik wel het feit dat blijkbaar elke jongen op zijn minst een beetje in haar geïnteresseerd is, maar dat het haar geen ene f#ck uit lijkt te maken excuse me for using this kind of language, but I think it suits the Jackie Robinson thing. Don't you?
    Enenenenen. Ik vind het gewoon echt geweldig, wat jij tot zover van dit verhaal hebt gemaakt, en ik durf dus echt wel met zekerheid te zeggen dat ik dit verhaal een van mijn favoriete, nu-lopende stories op Quizlet kan noemen, en dat het dat ook wel zal zijn tot het is afgelopen. Ich meine, ik heb geen idee wat er gaat gebeuren en hoe dat allemaal tussen Haary en Jackie ja, ik typte expres Haary gaat lopen, maar zover vind ik het plot helemaal geweldig, je personages zijn idioot geniaal en alles. en gewoon. *woorden* *instant liefde*
    <3

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    Snel verder! (:

    1 decennium geleden
  • heycatnipp

    aaah wat een creepje haha
    snel verder<3

    1 decennium geleden
  • LynnBlack

    Ohhh ze moet Harry terug zien! ;)
    snel verder please?
    (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen