Foto bij 76.

& DE WINNAAR IS YourWay
STUUR ME DE STORY, QUIZ, POLL, GEDICHT OF WHATEVER VIA PB.
Wat zou jij doen als....Je Niall met een pot Iers goud over de regenboog zag rennen.
Ik: *verbaast gezicht* 'Nialll!.' Niall: *stopt met rennen en kijkt naar beneden om te kijken wie geroepen had en ziet mij staan*. Ik: 'Hoe kom je op die regenboog?' . Ineens verschijnen de andere jongens van One direction achter hem. Louis: 'Gewoon der op stappen!' *lacht vrolijk*. Ik: *trekt een fase alsof ze gestoord zijn*. Harry: 'Kom!.' Ik: *kijk ze nog steeds aan als of ze gestoord zijn*. Louis: 'We komen je wel halen!.' En de jongens rennen de regenboog af richting mij. Ik: *knijp in arm* AUW! ja, ben wakker. Niall: *pakt mijn hand vast en trekt me mee de regenboog op*. Ik: *kijkt naar beneden, schrikt, en klampt aan Niall vast*. Iedereen begint te lachen. Niall: 'stil maar, je bent veilig bij mij.' Mijn hersens: Aaawh! wat schattig. *Fangirlen onderdrukken*. Ik: *lach naar Niall en houd zijn hand stevig vast*. Zayn: 'Kom laten we naar feeënwereld gaan!' Ik: *wtf gezicht*. En dan rennen we over de regenboog naar feeënwereld waar we Cosmo tegenkomen die mij zijn staf geeft en waarmee ik al mijn wensen laat uitkomen. En dan leef ik met Niall nog lang en gelukkig in een mega villa samen met zijn pot goud.
It hurts.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • RandomnessXx

    Hiya, Kudo en reactie zou supermegaeenhoornregenboogtastisch zijn. lol <3 XX Icelakes

    wow das een mooi woord!!!

    1 decennium geleden
  • RandomnessXx

    oew oew oew(ik ben geen aap geworden hoor) ze is zwanger, en irrylove, vampierjongens kunnen mensenmeisjes wel zwanger maken, maar dat is de enige manier voor een vampier om een kind te krijgen. en ja, dit is de zelfde irritante betweter als twilightmask, ik heb mn naam verandert:P

    1 decennium geleden
  • YourWay

    Jeej I won *happy dance*

    Snel verder! :-D

    1 decennium geleden
  • Chuks

    Ze is zwanger! Want bella werd ook zwanger door edward! In twillight! ;o

    1 decennium geleden
  • lirrylove

    vampiers zijn tog niet vruchtbaar

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen