Ik trek de douche deur open om te gaan douchen. De gedachten stromen in mijn hoofd binnen. Wat zullen ze gaan doen? En nog meer van die vragen stromen er binnen. Ik stap in de douche en kleed me uit. Mijn broek gooi ik ergens op de grond, en mijn trui hang ik over het rekje. Ik pak een handdoek en hang die ook over het rekje. ‘Niall, Liam houd je in de maling.’ Niet die rotstemmen weer. Ik maak een vuist van mijn hand en sla er op mijn hoofd. ‘Rot op!’ schreeuw ik. Ik hoor al voetstappen te trap oplopen van mijn moeder. ‘Niall, alles goed daar?’ Ik zucht. Ze moet echt overal mee bemoeien. ‘Ja mam, een insect wou niet dood.’ Ik rol met mijn ogen en zet de douche aan. Ik ga met mijn hand langs het water om te voelen dat het niet te warm of te koud is. Ik draai nog een stukje naar warm toe en stap dan onder de douche.
Ik voel de warme druppels over mijn lichaam glijden. Ik pak de shampoo fles voor mijn haar. Nog steeds gaan de stemmetjes in mijn hoofd door. ‘Rot nou eens op.’ Fluister ik dit keer. Onder tussen heb ik de shampoofles al uit mijn handen laten glijden. Dit heb ik elke keer als ik het flesje niet goed beet hou. ‘Damn.’ Ik pak het shampooflesje van de grond en doe een grote klodder in mijn haar. Ik leg hem weer terug op zijn plaats en wrijf mijn haar in.

De douche is nog steeds verwarmd als ik eruit stap. Ik pak gelijk de handdoek van het rekje en droog me snel af. Zoals altijd vergeet ik mijn nieuwe kleren weer te pakken als ik uit de douche stap. Ik wikkel snel mijn handdoek om mijn middel en loop naar mijn kamer. Daar is het een stuk kouder dan in de douche. Ik pak wat kleren die op de grond liggen en doe ze gauw aan. Als ik aangekleed ben zie ik al gauw vanuit mijn ooghoek mijn telefoon knipperen dat ik een berichtje heb. ‘Niall! Ik heb iets voor je. Kom gauw.’ Ik trek mijn wenkbrauwen op van verbazing. Wat heeft hou nou weer? Ik denk niet al te gauw na en loop als snel van de trap af om mijn jas te pakken. Ik trek mijn schoenen aan en prop de veters in mijn schoenen.
‘Shit.’ Ik loop naar boven om mijn telefoon te pakken en kom al hijgend de trap af. Zo goede conditie heb ik niet. Ik verstuur met trillende vingers een bericht naar Liam. ‘Ik kom eraan, waar ben je?’ Ik krijg al gauw een berichtje terug. Dat antwoord hij ook snel. ‘Ik ben bij de brug.’ Oke, wat heeft hij daar te zoeken? Ik haal mijn schouders op en stap de deur uit.

Reageer (3)

  • Smythe

    Nooo! :O Zeker Zayn ofzo :O Snel verder! x

    1 decennium geleden
  • ReadyTeddy

    Wat doet hij daar? O_O
    Ik moest even heel hard lachen bij die insect

    1 decennium geleden
  • xIsoldee

    Wat zoekt hij aan de brug?;o

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen