het is vandaag een feestdag -->is dus vrije dag voor mij en nog een hoofdstukje voor jullie
ook wil ik dit hoofdstuk plaatsen ter nagedachtenis van Tara <3 19-12-1996 - 15-05-2012 R.I.P.
dit meisje was net zoals ons een quizletter ze heeft hypermobiliteitssyndroom en fybromyalgie de laatste tijd ging het slechter met haar en is ze dus opgenomen in het ziekenhuis daar hebben ze een nieuwe zeldzame dodelijke ziekte gevonden waarbij het bindweefsel scheurt deze ziekte was al een tijdje op haar aorta aan het inwerken/woekeren/nestelen waardoor haar aorta elk moment kon scheuren toen ze dit vernam besloot ze om euthanasie te doen om van haar lijden verlost te zijn want de dokters gaven haar nog maar een paar dagen de dat ze haar gingen laten inslapen was haar ziekte hun voor en begon haar aorta te scheuren ze stierf op de dinsdag de 15de mei... hoewel ik haar niet echt gekend heb enkel om dat ik door scarstories naar haar werd geleid via een reclamelink ze schreef egt een mooi verhaal maar door har conditie moest ze het vroeger afwerken je kan dus wel zeggen da haar leven samen met haar verhaal eindigde(haar woorden)daarom dacht ik dat het wel mooi was om voor haar nog een hoofdstukje te activeren ookal is ze er niet meer...

lieve tara rest in peace... we shall miss you, at least i will...

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • GHOSTgirl13

    dat is echt heel erg voor dat meisje (Tara) die gestorven is... Rust in peace, Tara... en aaaaaaaaaaaahhh!!! zzzoooooo romatisch!!!!!!!!!! ik hoop dat er geen slechte dingen gaan gebeuren en dat ze altijd samen en gelukkig zullen zijn... (huil)xD:(:P(Y)(H)(K)(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen