Tranen komen over mijn wangen. Ik voel me alleen de boosheid komt omhoog. De woede al heb ik geen idee waarom. Ik wil hier niet meer leven alles doet pijn. Ik ben zo moe gewoon en zij doen me pijn. Ik snap gewoon niet waarom ik naar die stomme kliniek moet. Het is al avond en ik loop naar huis en ze staan te wachten mijn ouders en me broertje. Ik wil ze niet zien en loop gauw naar me kamer en laat mij op mijn bed vallen. Langzaam trillen mijn oogleden en val ik een diepe slaap.

De volgende dag wordt ik moeizaam wakker. Op de klok zie ik dat het pas 10 uur is. Nog 4 uur uur te gaan om een plan te bedenken zodat ik niet naar die rotte kamer moet. Ik pak gauw me dagboek en begin te schrijven.

1 april 2009

Pff, ik me hoofd doet zo pijn gewoon. Ik heb nergens zin in van me stomme ouders moet ik naar zo stomme kliniek kunnen ze niet wat anders bedenken. Ik heb net een maand voor het laast naar de dagopvang geweest waar ik stom een jaar heb gezeten. Elke dag gezeik van ja je moet eraan werken. Waarom leef ik nog eigenlijk? Mensen snappen het echt niet dat het voor mij pijn doet dat je op een stomme school zit. En straks geen vrijheid heb om te kunnen leven hoe ik wil.
Er is volgens mij nog niemand in dit huis wakker dagboek. En dat voelt best goed zodat ik even kan genieten van de stilte. Ik ben echt zo bang weet je dat? Omdat naar die kliniek te gaan. Het is ook nog eens een christelijke opvang en daar kan ik helemaal niet tegen. Ja, me ouders zijn chistelijk en me broertje. En ik was het ook maar nu niet meer. Alles wat gebeurd heeft een reden zegt de God en Jezus zegt dat ook volgens de bijbel. Maar ik geloof het gewoon niet want als Jezus en God alles stuurt in de wereld als je snapt wat ik bedoel dat laat hij me toch geen pijn doen. Maarja, Ik ga nu stoppen mijn handen doen pijn en ik moet nog inpakken. Ookal heb ik geen zin maar ik heb nu zo'n geen zin in gedoe. En ik weet zeker als ik niet meewerk dat het erger voor mij wordt. En dat de politie mij komt halen om mij naar die stomme opvang te brengen. Ik schrijf vanavond wel weer hoe de dag verder is vergaan. Gr


Met een klap doe ik me dagboek dicht en doe ik de deur open.

Examens zijn gedaan nu is het zomervakantie

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen