'Welkom kandidaten bij opdracht. Gister hebben 5 kandidaten zich rechtstreeks geplaatst voor de 2e aflevering. Nu doen wij een opdracht om te kijken welke 3 er bij die 5 toevoegen. Ik hoop dat jullie je best doen. Jullie beginnen bij het station van Disneyland Railroad. Het is de bedoeling dat jullie zo snel mogelijk hier bij mij komen met zo min mogelijk aanraking op de grond. Voor elke secondee die jullie de grond aanraken gaat van je tijd af. De 2 personen met de langste tijd moeten helaas naar de gevarenzone waar er eentje naar huis wordt gestuurd al op dag 3. We gaan loten en we beginnen met Morten'.

Morten stond klaar op een bankje en de tijd startte. Hij sprong op het vervoersmiddel paard en wagen die elk kwartier langskwam hij kwam ermee aan bij het kasteel. En moest naar Marc toe die bij de ingang stond. Hij besloot het erop te wagen en sprong op de grond en rende naar Marc toe. Zijn tijd stopte.

Erik was de volgende hij had niet het geluk dat er een vervoersmiddel stopte, hij stond lang na te denken. En ging in een handstand op zijn handen staan zo liep hij naar Marc toe het duurde erg lang en het kostte hem veel kracht in zijn armen hij stopte ook een paar keer en raakte de grond.

Ardian had geen zin om als een acrobaat te gedragen. En sprintte heel snel naar Marc toe gellukig kon Ardian goed en snel rennen.

Irena was altijd al licht van gewicht geweest en zocht een sterke man op ze sprong op zijn rug en hij vervoerde hem naar het kasteel waar Marc stond. Irene omhelsde hem en gaf hem een wangkus.

Als laatste was het de beurt aan Louise. Bij haar kwam er een Engelse Dubbeldekker aan ze nam die en toen ze bij het kasteel aan kwam rende ze ook naar Marc toen net zoals wat Morten gedaan, ze had hakken en viel dus op de grond ze gooide haar hakken uit en rende op haar blote voeten erheen.

'Wow wat hebben jullie creatieve manier bedacht om hierheen te komen. Het was echt leuk om naar te kijken. Maar nu komt de uitslag. Ik vertel eerst wie de snelste was dat was:..............Ardian'. Ardian moest lachen en zei in zichzelf 'zie je wel dat het me lukt'. 'Nu de persoon die het langzaamste was en helaas dus naar de gevarenzone moet:.........Erik'. 'De 2e persoon die door is:............................................................. Morten'.
'I love horses thank you'. 'Het gaat nu tussen Irena en Louise.
Wie van jullie voegt zich bij de 7 die al doorzijn. En wie moet er met Erik naar de gevarenzone. De persoon die door is is:........................................................... Irena.
Helaas Louise jij moet naar de gevarenzone.
Ardian,Morten en Irena gefeliciteerd jullie zitten in aflevering 2.
Erik en Louise morgen voor jullie de gevarenzone waar 1 iemand naar huis gaat'.

Reageer (1)

  • Kauwgomjunky

    oeh spannend wie zal er uit gaan?
    snel verder <3 Xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen