Foto bij Never scare me like that again!

Hey voor mijn lieve abo's,ik heb een nieuwe story aan gemaakt.Het speelt zich af in de Isshu regio.Eigenlijk houd ik helemaal niet van deze generatie maar er was toch steeds 'iets' dus ik dacht misschien als ik er een story van maak dat het me gerust stelt.Ik schrijf er alleen als ik er zin in heb en als ik geen goede hooftstukken weet voor hier en bij Treyson want dat zijn mijn hoofdverhalen.Mijn Isshi/unova story is meer om mijn hoofd lekker rustig te houden.Er zijn nu 3 hoofdstukjes waarvan 1 een karakter dus jullie kunnen zo beginnen met lezen.Hopenlijk vinden jullie het wat en geef het in ieder geval een try.Waarschijnlijk valt het best mee.Black lijkt in het begin ondanks zijn 14 jarige leeftijd nog erg kinderlijk maar dat verandert langzamerhand ;)
http://www.quizlet.nl/stories/82864/opposites-do-attract-black-and-graypokemon/

Rena's vieuw

De zon scheen feller dan ooit te voren alsof de zon de tijd wilde inhalen dat hij niet geschenen had tijdens de tornado's.Ik stond nog steeds bij de stadspoort en een uur was al verstreken zonder enig teken van Suno of Daisuke.Ik keek op naar Agent Jenny die naast mij stond te wachten.Ze zag mijn ongeruste blik.
'Ze komen wel,ze zoeken heeft geen zin.' Antwoorde ze.Ik knikte begrijpend maar diep in mijn hart zou ik het liefst terug naar de plek willen rennen en gaan zoeken.Wat als de tornado ze had weggeslingerd en ze kilometers verderop lagen?Wat als ze verpletterd waren onder vliegende brokstukken van huizen en auto's? Wat als de pokemon die dit had veroorzaakt ze had verwond?Net toen de ongerustheid omsloeg tot totale paniek zag ik iets in mijn ooghoek.Aan het begin van de weg verderop liep een schaduw deze kant op met de zon in de rug waardoor het niet goed tezien viel wat of wie het was.Langzaam kwamen de schaduws dichterbij al snel herkende ik ze.


Strompelend stonden de twee voor ons.Daisuke liet Suno los en Suno probeerde stil te staan maar stond nog wankelend.Ik kon me niet inhouden en gooide mijn armen rond Suno.Tranen van geluk vulden mijn ogen.Ik voelde de sterke armen van Suno rond mijn lijf en hij drukt me tegen hem aan.
'Maak me nooit meer zo bang.' Zei ik en duwde mijn gezicht in zijn shirt.Suno streelde met zijn hand door mijn haar.
'Het spijt me,Rena.' Verontschuldigde Suno zich.Suno bewoog zijn arm.
'Ik heb nog wat voor...' Begon Suno maar begon te wankelen.Daisuke greep Suno's schouder.
'Man zwarte vlekken voor mijn ogen.' Zei Suno.
'Kom we gaan als eerst naar mijn huis om uit te rusten.' Zei Agent Jenny en gebaarde dat Suno achter moest zitten.Daisuke hielp Suno op de motor en ze reden weg,mij en Daisuke achterlatend.Ik keek naar Daisuke.
'Gaat het wel met jouw?' Vroeg ik bezorgt.Daisuke zat ook onder het vuil.
'Ja.Suno was degene die alles op alles zette.Hij heeft het meest opgelopen,niet verwonderlijk ook dat hij op het punt van flauwvallen is.' Antwoorde Daisuke.Samen liepen we terug.Ik opende de deur van Agent Jenny's huis en we liepen naar binnen.Agent Jenny zat aan de tafel maar ik zag Suno niet.
'Waar is Suno?' Vroeg ik meteen.
'Ik ben hier.' Hoorde ik Suno's stem en zijn arm stak boven de bank uit.Daisuke en ik gingen op de bank tegenover Suno zitten.Suno,duidelijk bijgekomen,keek in de ronde alsof hij iets zocht.
'Zoek je iets?' Vroeg Daisuke.Suno knikte.
'Mijn jack.' Antwoorde hij,nu pas merkte ik op dat Suno zijn rode jack niet aan had.
'Hier zo.' Zei Agent Jenny en gaf hem aan Suno.Suno pakte iets uit zijn zak.Een pokeball.Suno grijnsde breed terwijl hij hem voor mij hield.Ik pakte hem verrast aan.
'Wat is dit?' Vroeg ik lachend.
'Een Dratini.' Zei Suno en grijnsde nog breder.Ik keek naar Daisuke en de knikte en het waar was.
'Ik vond het wel een pokemon voor jouw.' Zei Suno.
'Maar ik bedoel..hoe kom je eraan?' Bracht ik verbaast uit.
'Die Tornado's werden veroorzaakt door die kleine.' Zei Suno en wees naar de pokeball.Ik glimlachde.
'Bedankt Suno,Daisuke.' Zei ik dankbaar.De voordeur ging open en mijn vader kwam naar binnen.Red sprong op.Zijn blik geshockt.
'Goedemiddag Blue.' Zei Agent Jenny en bood hem een stoel aan de tafel aan maar Blue schudde zijn hoofd.
'Wanneer gaan jullie naar de gym?' Vroeg Blue geamuseerd.
'Wat dacht je van nu?' Zei Suno enthousiast en keek naar mij en Daisuke.
'Mij maakt het niet uit.' Zei Daisuke en ook ik haalde mijn schouders op.Zo gezegt zo gedaan.We pakte onze spullen en stonden al gauw voor de deur van Agent Jenny's huis.Daisuke en Suno liepen al pratend richting de gym.Ik wilde net achter ze aan gaan toen mijn vader me stopte.Suno en Daisuke keken om.
'Ik kom zo.' Zei ik.Daisuke en Suno bleven op een afstand staan praten om het gesprek niet te overhoren.
'Hoe heb je die twee jongens ontmoet,vooral Suno?' Vroeg Blue.Ik liep rood aan en had niet eens de tijd om na te denken hoe mijn vader Suno's naam wist
'Ik uhh..' Ik zuchtte en vertelde de waarheid.
'Ik was op een markt en lette even niet op.Een man pakte mijn pokeballs en rende weg.Gelukig sloten Suno en Daisuke de man in.Suno heeft hem uiteindelijk verslagen.' Vertelde ik.Blue knikte glimlachend.
'Suno...Die jongen,hij geeft veel om je.' Zei Blue.Mijn hele gezicht werd rood en ik draaide mijn hoofd weg.Ik kreeg een flashback van toen Suno me in de zijspan van de motor had geplaatst en me op mijn wang had gezoend.Endat hij me tegen zich aandrukte toen ze bij de stadspoort waren.Blue draaide zich om.
'Suno is een speciale jongen.Houd hem goed in het oog.' Zei Blue en zwaaide terwijl hij wegliep,zijn cape wapperend in de wind.

Suno herkende Blue natuurlijk en andersom.OMdat BLue,als beste vriend van Red,vroeger op bezoek kwam bij Red thuis.

Reageer (4)

  • Curuxa

    Er staat alleen 'Red sprong op' moet dat geen Suno zijn?

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    Cuwl Hoofdstuk ;D

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    ik lees hem al
    maar ik denk dat je dat al wistxD
    dooor

    1 decennium geleden
  • Amami

    Snel veder :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen