Foto bij Alexis King

Drie dagen waren alweer voorbij gevlogen, en Harry was een stuk beter geworden. Hij sliep nog veel, was nog een beetje verkouden, maar liep gewoon door de bus.
Ik zit nu op de bank, en Harry ligt naast me op de bank, met zijn hoofd op mijn schoot. Zachtjes streel ik door zijn haar terwijl zijn borst langzaam op en neer gaat. Ik voel hoe de bus stopt en maak Harry zachtjes wakker. Paul komt eraan gelopen en vertelt ons dat we bij het hotel zijn aangekomen. Iedereen pakt zijn tas loopt de bus uit. De kamer verdeling is wonder boven wonder snel duidelijk. Liam vond dat ik wel genoeg voor Harry had gezorgd, waar Harry luid tegen protesteerde, dus ik kwam op een kamer met Niall, wat ik op zich niet erg vond. Dus nu was het, Harry en Louis, Liam en Zayn, en Niall en ik. Iedereen dacht dat Niall altijd heel erg onschuldig is, maar dat is hij dus echt niet.
Hij houdt van het leven, en haalt alles eruit wat erin zit.
Niall opent de deur van onze kamer en ik leg mijn koffer op het bed. Het was alweer avonds laat, en iedereen was te moe op nog op pad te gaan. ‘Filmpje?’ vraag ik en Niall knikt. We gaan alle films bij langs en komen uiteindelijk uit op Friends with benefits.
‘Ik heb dat ook nodig’ mompelt Niall na de film. ‘Wat?’ vraag ik terwijl ik mijn hoofd naar hem toe draai. ‘Gewoon een vriend waarmee je, je weet wel, dingen mee kan doen’ zegt Niall, terwijl hij zijn hoofd naar mij toe draait. ‘One night stand, is ook mogelijk’ zeg ik. Niall knikt. ‘Dat is waar, maar dat is telkens aan ander, dan voel ik me zo een player’. Ik haal mijn schouders op. ‘Soms mis ik het ook wel, maar je kan er niet veel aan veranderen, ik bedoel, je bent op tour en er zijn geen “meisjesvrienden” hier in de buurt. Niall staart me even aan, maar grijnst dan.
Mijn mond valt open. Zou hij echt? Met mij?
‘Niall, ik weet niet, we zijn beste vrienden’ zeg ik. Niall komt dichter naar mij toe. ‘Juist ja, beste vrienden, vrienden!’. Ik haal mijn schouders op.
Niall komt nog dichterbij en legt zijn hand op mijn wang, langzaam buigt hij zich naar mij toe en ik voel zijn adem tegen mijn lippen botsen. ‘Je duwt me niet weg’ zegt Niall grijnzend. Ik zeg niks en Niall drukt zijn lippen op de mijne. Ik voel zijn tong tikken tegen mijn lippen, en ik open gewillig mijn mond. Onze tongen vinden elkaar en spelen een dominant spelletje. Ik heb dit echt gemist, bedenk ik bij mezelf. Dit wordt nog een lange nacht.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen