Foto bij 096

Angela POV
We zitten voor op het dek. Ik tussen de benen van Niall en zijn handen op mijn heupen. Hij legt zijn hoofd zacht op mijn schouder en genietend sluit ik mijn ogen. De warme zon verwarmt mijn lichaam en Niall’s adem kietelt mijn nek. Ik leg mijn handen op de zijne en knijp er zacht in. ‘’Ik hou van je Ans,’’ fluistert hij in mijn oor. ‘’Ik ook van jou.’’ ‘’You’re the best thing that has ever happened to me, my beautiful girl.’’ Ik voel mijn wangen rood kleuren en draai mijn hoofd richting hem. Ik zie in zijn ogen dat hij elk woord meent. ‘’You’re my life,’’ zeg ik zachtjes terug. Een stralende glimlach breekt door op zijn gezicht en zijn zachte lippen raken de mijne.
Hij haalt zijn lippen kort van de mijne om adem te halen en ik grijp deze kans om me om te draaien. Ik sla mijn benen om zijn heupen heen en kijk in zijn oceaanblauwe ogen. ‘’Je hebt zulke mooi ogen.’’ Zijn wangen kleuren lichtrood en ik grinnik. Ik druk mijn lippen liefdevol op de zijne en al snel zoent hij vol passie terug. Ik open mijn mond en zijn tong vecht al snel met de mijne. Zijn handen rusten nog steeds op mijn heupen en ik leg mijn handen in zijn blonde lokken.
We worden opgeschrikt door iemand die zijn keel schraapt. Ik haal mijn lippen van die van Niall af en draai me om, richting het geluid. ‘’Hey Lou,’’ zegt Niall als hij ziet wie onze kus verstoorde. ‘’Ik wilde vragen of jullie mee gaan zwemmen?’’ Vragend kijk ik Niall aan en hij knikt enthousiast. Hij trekt zijn shirt uit en ik laat mijn ogen over zijn lichaam glijden. ‘’Like what you see,’’ vraagt Niall grinnikend. Blozend knik ik en hij drukt zijn lippen kort op de mijne. ‘’Ik doe ff mijn bikini aan,’’ zeg ik en ik loop richting de hut. Ik pak mijn roze bikini en kleed me snel om. Ik doe mijn haar in een staart en loop weer richting Niall en Louis. ‘’You’re beautiful,’’ zegt Niall in mijn oor als hij mij ziet. Ik druk mijn lippen op zijn wang, waarna we hand in hand Louis volgen die al op weg is naar de achterkant van de boot waar een mogelijkheid is het water in te gaan. Rebecca, Harry, Liam en Louis liggen er al in en Niall en ik springen hand in hand het koude water in. Niall komt druipend boven en zijn haar hangt voor zijn ogen. Grinnikend veeg ik de plukjes haar voor zijn ogen weg waardoor twee twinkelende blauwe ogen verschijnen. Niall legt zijn handen, onder water, op mijn heupen en drukt zijn lippen op de mijne.
We worden opgeschrikt van een plens water in ons gezicht. Ik kijk rond wie het heeft gedaan en mijn blik blijft op Louis hangen. Hij kijkt me onschuldig aan, maar kan een glimlach niet bedwingen. ‘’Tomlinson,’’ zeg ik dreigend en ik zwem naar hem toe. Hij zwemt snel weg en naar een tijdje geef ik het op, hij is toch veel sneller. Harry zwemt richting de boot en komt al snel terug met een bal. We vormen een kring en beginnen over te gooien.
Na een tijdje hebben we allemaal geen zin meer. Louis en Liam zwemmen richting de boot, Harry en Rebecca zwemmen een andere kant op waardoor alleen Niall en ik nog achterblijven. Hij zwemt naar me toe en slaat zijn armen om mij heen. ‘’Dit is echt perfect,’’ glimlach ik. ‘’Alles voor mijn prinsesje.’’ Een tijd lang staren we alleen maar verliefd in elkaars ogen. Totdat Niall zijn warme lippen op de mijne drukt. Ik kus vol liefde terug en voel al snel zijn tong in mijn mond.

Reageer (2)

  • lukesunicorn

    Awhhh <3
    Snel verder <3 !!

    1 decennium geleden
  • xxgoodgirl

    AWH. So freaking sweeet. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen