Foto bij 2.17. Leigh Macy Jasmine Malik

Ik ben echt net terug van mijn hockeywedstrijd, en wat is het eerste wat ik doe? Juist, speciaal voor jullie weer een nieuw stukje erop zetten;D

Hope you like!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • quotelover

    Nooooooo! Ik heb me niet aan mijn belofte gehouden, nu krijg ik levenslang, I'll go to prison! (Azkaban here I come!) Ik pleit onschuldig! Ik was ontvoerd door pappie en mammie (ik zou niet in staat zijn om alleen thuis te blijven... *vul mijn reactie maar in*) en Gmail vond het leuk om al mijn inbox bij SPAM te zetten, dus ook jouw verhaal, waar denkt hij niet waar hij mee bezig is, stomme meneer Gmail! Dus uiteindelijk had ik een inbox van ongeveer 43 hoofdstukken...En had ik chapter 16 gemist! Paniek,Stress,Schuldgevoel, ik heb je in de steek gelaten! *knuffelt teddy de beer dood terwijl die haar probeert te troosten, oeps...* Weetje, ik voel me ontzettend connected met Niall, Food = #1, haha! Ik vindt die tweet echt heel schattig, falend geval van forever alone hier... Maar toch, sweet! Liam vindt Dani leuk, Liam vind Dani leuk! (Ja, Dani is korter...lui) *En we gaan naar het stelletjes-nieuws met happy single, Nina!* Jesus, we gaan weer lekker in op de "liefdes perikelen" (ze heeft een nieuw woord geleerd, yeah)

    xx

    P.S. Als ik het terug lees... Hoe druk is mijn reactie wel niet! Hyperactiviteit-alarm

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Soleo

    ooh sweet!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen