Foto bij Dankwoord.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (49)

  • RealReneeXD

    dat laatste was echt heel mooi gezegd

    1 decennium geleden
  • cutethings

    Dit is de 2de keer dat ik dit verhaal lees en het blijft gewoon geweldig!!
    Ik denk dat ik hem nog wel een paar keer ga lezen!! Xx

    1 decennium geleden
  • Descent

    Haha, ik ben weer een van je stille lezers geweest. Dit is al de zoveelste keer dat ik dit verhaal lees, en steeds blijft hij leuk. Ik zag net mijn reactie van 9 maanden geleden hieronder. (Ik heb hem even weggegooid, was toen niet iemand van veel woorden). Love this story!

    X

    1 decennium geleden
  • 1DbeterdanJB

    Wow nu net uitgelezen prachtig verhaal. Soms moest ik lachen en soms liep er een eenzame traan over mijn wang bedankt voor dit fantastische verhaal (H)

    1 decennium geleden
  • Larry2fab4u

    Ik vind dit echt zo'n mooi verhaal ik heb nog een verhaal waar ik van denk: Wow maar dit verhaal is gewoon echt prachtig ik vind het zo jammer dat het stopt ik baal er gewoon van... Ik heb heel vaak hard gelachen omdat het zo grappig was en ik mezelf erin herkende ik was boos om weer een stomme actie van Harry of Amy en ik heb ook heel vaak gehuild om trieste hoofdstukken, vooral van Sarey.. Ik vind het zo erg zou je plz een bericht willen sturen hoe het met haar gaat enzo (Als dat niet erg is en als jullie nog contact hebben) Ik heb ook zo vaak gelachen om de Q&A's en ik was heel vaak nieuwsgierig. En ik had ook heel veel perv momentjes haha. Maar toch wel het mooiste vind ik het einde van de epiloog de laatste alinia die raakte/raakt me echt. Bedankt voor dit verhaal en de leuke momenten die ik had met dit verhaal ik heb veel rare blikken van mijn ouders gekregen omdat ik weereens zat te huilen. Dit verhaal heeft me inspiratie gegeven niet met schrijven maar om niet het slechte pad op te gaan en nooit hulp afslaan gewoon het doen zoals ik denk dat het goed is. En nu word mijn reactie wel erg lang.. Dus stop ik en zeg ik het verhaal ook vaarwel, maar mijn abo die blijft altijd ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen