Foto bij 2.19. Leigh Macy Jasmine Malik

Volgende stukje word weer spannender en leuker! Beloof ik jullie! Misschien komt ie nog vnv?

Wooww ik zie ineens dat ik al 50 abo's heb! En dat bij het 100ste echte hoofdstuk;D

Krijgen jullie trouwens nog die berichten binnen van dat er een nieuw hoofdstuk is? Want ander stuur ik die allemaal naar jullie, dat heb ik wel voor mijn abo's over(:

Hope you like!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • numbnut

    Die Caroline hier is echt een bitch!
    Ik weet niet hoe ze echt is hoor!
    Maar snel verder want het is een geweldig verhaal
    Xxx

    1 decennium geleden
  • HoranHug

    Oeioei, snel verder<3

    1 decennium geleden
  • quotelover

    *Gaat stuk van leedvermaak* Echt geweldig hoe iedereen Caroline gebruikt als slechterik, type-casting als jaloerse ex... Nu denk ik echt aan 12 jarige overenthousiaste fans die serieus denken dat ze een deel van One Direction gaan trouwen, Sorry als ik je nou beledig! Haha! Maar ze is ook wel ideaal daarvoor, door de negatieve media-aandacht en dat heeft haar imago geen goed gedaan, dat verdient ze niet! Wel geweldig verwerkt in je verhaal hoor! Ik heb medelijden met Louis, bretels, auch... Ik stuur Arnold de walvis naar ze toe, en die knuffelt ze dan! Dat gaan we doehoen, dat gaan we doehoen! Yeah! Maar je moet wel stoppen met zo snel schrijven want nou kan ik het niet bijhouden, zo wordt het een elke-twee-hoofdstukken-reactie, en dat was niet de deal! *stampt op de grond met in roze sloffen gehulde voeten* Ik kan gewoon niet goed typen op mijn Ipod, haha, ben in oorlog met mijn typ-correctie, momenteel een staakt het vuren... Ik blijf Harry een schatje vinden, de rest ook hoor, maar hij is toch de "hoofdpersoon" (goede smoes...)

    xx

    1 decennium geleden
  • Soleo

    snel verder!!! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen