Foto bij 18, Lynna Clearway.

TheHumanEcho

Uren had ik zitten wachten op het geluid van een deur die toegeslagen werd. Oké, een halfuurtje dan. Ik sta op van de zetel en loop de gang in, waar ik nog net Aprils lange haren om de hoek zie wapperen. "Eindelijk." Zonder kloppen, loop ik haar kamer binnen. Ze maakt aanstalten om in haar bed te kruipen, maar merkt me dan op. "Wat is er, Lynna?" Mijn mondhoeken krullen omhoog tot een schijnheilige glimlach.
"Wie is die Liam?" De vermoeide blik in haar ogen slaat even om in wantrouwigheid, denk ik toch, waarna ze haar blik afwendt. "Welke Liam?" Ik rol met mijn ogen. "Je kent hem heus wel. Schattige krulletjes, mooi gebit, gespierd, ... Je moet hem kennen!" Terwijl ik aan het zwijmelen ben bij de gedachte aan de mooie Liam, richt April haar blik weer op. "Ik heb wel eens wat gehoord over een Liam, maar ik ken hem niet. Hij zit waarschijnlijk niet eens op onze school. Vergeet hem, Lynna, voor je weer een gebroken hartje hebt." Een grinnik verlaat haar mond. "Best."
Schoorvoetend loop ik haar kamer uit. Misschien heeft ze wel gelijk, want April kent echt iedereen op school. En dan overdrijf ik niet eens. Een geïrriteerde zucht verlaat mijn mond. Hoe moet ik hem nou leren kennen?
"Hé, Drue. Wat is er?" Ik omhels hem en druk een kus op zijn wang. "Ik wou gewoon weten hoe het met mijn beste vriendinnetje gaat." Hij haalt zijn schouders glimlachend op en loopt naar binnen. Hoofdschuddend kijk ik hem na. Hij denkt ook werkelijk dat hij zich alles kan permitteren hé? "Clearway, waar blijf je?" Grinnikend loop ik de woonkamer in, waar meneer al helemaal geïnstalleerd in de zetel zit. "Zit je goed, ja?" Drue knikt en wenkt me dan. Ik plof naast hem neer en kijk hem afwachtend aan. "Dus ... wat is de echte reden dat je hier bent?" Hij kijkt me aan met een "Ya serious?"-blik. Een grinnik verlaat mijn mond en ik knik. "Oké, oké. Weet je al wie die Liam is?" Meteen verandert mijn glimlach in een pruillip. "Nee, April zegt dat ze hem niet kent."


-What do you think?
Reactie? X
Ik vertrek morgen naar Londen voor een week, verwacht dus geen stukjes van mij. Het is volledig aan Marcha :3 Ik heb trouwens opgevangen dat One Direction woensdag terug in Londen is, let's hope dat ik ze tegenkom! <3

Reageer (1)

  • Yestherday

    Ik ben officieel jaloers, het lijkt wel of irdereen opeens naar Londen gaat, behalve ik
    Want ik ga alleen als we de loterij winnen en die winnen we toch niet
    Super Mooi!
    April zegt niks omdat zij Liam ook leuk vind
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen