http://www.youtube.com/watch?v=XCOXaedZqUY&feature=youtu.be

Rahjesh

JE hebt een hele mooie stem. de hooge uithalen deed je echt heel goed. ik vind je stem ook zo mooi. ja slecht -denkt- ik denk dat je wel hoge uithalen kan. dus probeer dat ook.in het volgende nummer.

Cijfer: 8,2

HurtedHeart:
Je hebt echt een prachtige stem om naar te luisteren. Ik denk zelf dat je hoger moet gan zingen. Niet zo onzeker en gooi die stem open. Ik denk dat je volgende keer wel hoger kan zingen, want dit liedje is best wel erg laag en heeft maar weinig uithalen zodat je jezelf maar weinig kan laten horen en er echt uit kan springen. Het liedje past wel goed bij je stem en ik heb niet veel anders op te merken.

Cijfer: 8,9

NeverEnough
Super goede inzending! Het eerste wat me opvalt is dat je goede controle hebt over je stem. Dat is vooral te horen aan het begin van de cover. Na het eind toe zakt dit iets af, helaas. Maar dat is niet iets waar je je zorgen over moet maken. Een heel liedje vocaal technisch goed zingen is nou eenmaal lastig. Je legt veel gevoel in het nummer wat het aangenaam maakt om naar te luisteren. Ik zeg vooral zo doorgaan & Ik kijk uit naar volgende inzendingen!

Cijfer: 9,2

Reageer (3)

  • Owlish

    Serieus, ik was aan het luisteren met open mond.

    1 decennium geleden
  • Sarahcasm

    Het is 'Sarahgraphy' lol (:
    Bedankt voor de lieve commentaren :$

    1 decennium geleden
  • ThePeaceful

    Ghehe, de laatste is vn mij. Het staat er niet bij maar dat als je er iets over wilt zeggen ofzo kan dat :D.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen