http://www.youtube.com/watch?v=dzv62-1Krdk

Rahjesh

ik vond het echt jammer dat je het liedje niet helemaal had af gezongen. je hebt echt een schattige piepstem. de hoge noten haalden je niet. en dat was nog wel het hoogtepunt en het belangrijkste van het lied. je hebt wel de stem dat bij dit liedje past. maar ik zou zeggen oefen meer met de hogen noten

cijfer:6,7 (Rahjes had je naam er niet bijgezet en ik denk dat ze jou bedoelt :)]

NeverEnough
Ten eerste wil ik zeggen dat het totaal niet nodig is om de video op verborgen te zetten. Je hebt een goede stem & durft je zelf te laten zien! Ik vind dat persoonlijk heel erg knap. Ik vind dat je een goede duidelijke stem hebt. Je uitspraak was vrijwel altijd goed & je bracht het liedje goed over. Alleen was het niet zo melodieus, het leek net alsof je het gewoon zei i.p.v. zong. Want ik daarmee weel zeggen is dat het een beetje hakkelend klonk.. Een muziekje van een karaoke of een instrumentaal kan dat groot en deels oplossen. Voor de rest goed gedaan!

Cijfer: 6,7

HurtedHeart
eerst wil ik zeggen. Je hebt een mooie artuqulatie (of hoe je dat ook schrijft.) ik vind het ook knap dat je jezelf durft laten zien. Je deed het nu accapella, maar dat hoefde niet want je volgt de melodie niet echt je doet het echt per zin. Zoals. Ik zing een zin. Ect. Als je muziek eronder zet kan je jezelf beter uiten tijdens het zingen. Sommige noten waren een beejte vals vooral aan het begin, maar dat maakt niet uit. Ik vind dat je het goed gedaan hebt ;)

Cijfer: 6,4

Reageer (1)

  • Tandy

    Neverenoug zelfde cijfer

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen