HurtedHeart:

Je hebt een prachtige stem ik voel en hoor emotie. Je kan mooi kracht zetten en ikzelf vind dit zelf een erg moeilijk liedje om te zingen. Het is lastiger dan anderen en ik vind het ook heel knap dat je hem kan zingen. Op sommige plekken verzwak je neen beetje en gaat het iets minder zuiver, maar het is zeker niet vals. Het is echt prahtig gezongen en je blijft echt in de compititie als het aan mijn ligt.
Cijfer: 9

NeverEnough
Je hebt echt een prachtige stem om naar te luisteren. Het hele liedje was het mooi gevarieerd, van hoog tot laag & je had met geen van beide echt moeite. Ook kwam de emotie goed over! Ik ben erg positief over je eerste inzending & als ik dan toch een soort van tip moet meegeven, zou ik wat meer werken aan sommige technieken. Zodat het wat soepeler klinkt, alsof je geen moeite hoeft te doen om het nummer te zingen. Dat maakt het nog prettiger om naar te luisteren.

Cijfer: 8,4

Reageer (2)

  • Beronica

    Zit hier geen filmpje bij? Ik vind 't juist zo leuk om - ook al doe ik niet mee, maar ik volg gewoon graag wedstrijden van een afstandje - al die inzendingen te beluisteren =(

    1 decennium geleden
  • Eloquentia

    Bedankt voor het commentaar (: ik ben er erg blij mee! ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen