Ik voel dat er een hand op de mijne ligt. Ik krijg even een kleurtje, dat had ik al van de dampende soep maar nu ben ik veel roder. Ik kijk naar Liam die rustig zijn soep zit te eten met een vork. Ik giechel even. Hij had me verteld dat hij bang voor lepels was en er geen een aan wou raken. Louis en Harry die tegenover me zitten zijn al bezig met hun 3e soepkom. Mijn moeder schept de laatste soep op Harry’s kom. ‘Dank u wel mevrouw het is heerlijk’ Louis knikt goedkeurend. ‘Ja mam, het was inderdaad heerlijk.’ Ik moet altijd mijn eten opeten wat ik opschep. Ik schuif mijn stoel naar achter en laat mijn inhoud van de soepkom niet zien. ‘Niall Horan heb je je soep leeg gegeten?’ Ik draai even met mijn ogen en knik dan hevig van ja. Liam verslikt zich even in zijn soep en komt dan weer op adem. Ik loop snel naar de wc met mijn soepkop en laat hem leeglopen. Ik voel een hand op mijn schouder. Ik kijk geschokt achter me om en zie mijn moeder achter me staan. ‘Lukt het?’ Ik bloos even en loop dan langs haar heen. Ik loop terug naar de tafel en zie Louis met een arm om Harry zitten. Harry duwt zijn arm Louis weg als ik binnenkom. ‘Was het lekker?’ Riep Louis. Ik knikte en ging naast Liam op de bank zitten. Ze hadden de tafel al netjes opgeruimd toen ik naar de wc was.
Liam kwam een stuk dichter bij me en legde zijn arm op de bankleuning achter me. Als het iemand anders was geweest had ik heb allang al die arm weggedaan, maar dit keer niet. Ik kreeg op de een of andere manier een warm gevoel van binnen. Zijn arm raakte niet mij aan, dat was nog het vreemdste hoezo ik een warm gevoel van binnen kreeg. Mijn moeder was inmiddels al binnen gekomen en had al schaaltjes op tafel met chips en nootjes gelegd. Natuurlijk had ik al van allebij een hand gepakt.
‘Ik ga naar boven.’ Had mijn moeder nog gezegd. Harry en Louis zaten samen op de bank een filmpje te kijken. En blijkbaar Liam ook. En ik, ik ben helemaal in de trans van Liam’s arm. ‘Ik ga even iets pakken.’ Liam knikte afwezig en nam een hap van zijn chips die weer snel uit zijn mond viel. Ik liep naar de keuken en haalde wijn tevoorschijn. Ik haalde 4 glazen uit het kastje en liep naar de woonkamer toe. ‘Ik heb wijn!’ Ik zette de glazen op tafel en schonk ze allemaal in. ‘Thanks dit had ik net nodig.’ Liam knipoogde naar me en dronk de wijn in een teug leeg. Hij nam nog een glaasje en dronk hem weer snel leeg. Harry en Louis zaten ook al aan de 4e glaas en ik aan de 2e. ‘Harry’tje’ Louis pakte stom dronken de nootjes van tafel en stootte een glaas om. ‘Oh oops.’ Harry was intussen op de bank aan het springen. ‘Harry wat doe je?’ Riep ik nog. Hij reageerde niet en sprong op Louis. Louis liet een kreun achter en pakte Harry stevig beet. ‘Niet meer doen jij!’ Harry drukte zijn lippen stevig op die van Louis. Ik keek met een duffe gezicht toe totdat Liam voor mijn neus verscheen. Hij plaatste zijn lippen stevig op de mijne.

Reageer (9)

  • TOMMOFFICIAL

    Sorry jongens, Miranda heeft teveel huiswerk en kon gister geen Niam schrijven. xx

    1 decennium geleden
  • xSinaasappel

    Ahhah leuk
    Love your story x

    1 decennium geleden
  • ovaries

    omg.. een dronken hypere harry? hahah die wil ik ook wel in mijn huis ;D

    1 decennium geleden
  • LovePassion

    Snel verder :) xxx

    1 decennium geleden
  • Ganbarimasu

    ;D!! Jaaah?!! Supersweet! Echt waar! Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen