TATATAM, HIER HET LIAM PAYNE GEDEELTE VAN HET VERHAAL.
Zouden jullie mij willen vereren met reacties?:3

Esther Withlock.

'Dus.' ik rekte de 'u' extra lang uit, om het maar even ongemakkelijker te maken. Ik was de eerste de beste kamer ingelopen die ik had gezien en door de hoeveelheid rommel had ik het gevoel dat de kamer van Louis en Harry was, ik was op een van de twee bedden neergeploft en Liam op de andere. Om wat te doen te hebben staarde ik de kamer een beetje rond, de bedden waren niet opgemaakt en de rolluiken waren dicht, het rook muf omdat niemand het de moeite waard had gevonden om het raam te openen, en mijn hand rustte op een kledingstuk. Ik kon een blik van afgrijzen niet onderdrukken toen ik er achter kwam dat het een boxershort was en sloeg hem weg, zodat hij voor Liam zijn voeten belandde. Een beetje opgelaten grinnikte.
'Dus.' herhaalde Liam mijn openingszin, ik wiebelde wat met mijn benen.
'Jup.' ik maakte wat plopgeluidjes tot Liam weer begon te praten.
'Moeten we niet praten?' vroeg hij me met een opgetrokken wenkbrauw, wat was dat sexy. Wat? Nee! Ho Esther, denk nooit meer zo iets.
'Eigenlijk wel,' antwoordde ik uiteindelijk, 'dus waarom mag je me precies niet?'
'Ik mag je wel hoor.' zei hij.
'Oh.' weer stilte. Ik begon met mijn vingers op mijn been te trommelen, een van mijn vele trekjes om minder nerveus te worden, weer liet ik mijn blik door de kamer glijden.
'Awh.' kwam er zacht uit mijn mond, toen mijn blik viel op een foto van Louis en zijn vriendin op een nachtkastje.
'Danielle heeft me ook honderden foto's van jullie laten zien.' zei ik met een knikte naar de foto. Liam knikte.
'Esther kijk,' begon Liam,' het is niet dat ik je niet mag, eerder dat je me nogal in de war maakt en ik eerlijk gezegd niet weet hoe ik daar op moet reageren.' hij woelde even met zijn hand door zijn haar, ik hield ervan als jongens dat doen. Ugh, dit moet stoppen, dacht ik terwijl ik zachtjes met mijn hand tegen mijn wang tikte.
'Sloeg je jezelf nou net?'
'Denk het, zijn dat de dingen die je in de war maken?' iets in mijn stem klonk een beetje uitdagend.
'Nee, andere dingen.' zei hij. Als hij niet het vriendje van mijn beste vriendin was geweest, was ik zeker geweest dat hij die zin op een flirtende manier bedoeld had, maar dat kon niet. Dat Kon niet. Dat ko-
ruw werden mijn gedachten onderbroken door de warme adem die over mijn lippen streelde, voordat Liam zijn mond op de mijne drukte. Verward opende ik mijn mond en voelde zijn tong naar binnen glijden. Vanaf het moment dat onze tongen contact maken verdween het zeurderige stemmetje in mijn hoofd dat aan Danielle dacht.
Ik liet mijn handen door zijn zachte haar glijden en duwde zijn gezicht nog wat dichter naar de mijne, dit voelde zo verschrikkelijk goed. Totdat hij zijn lippen van de mijne afhaalde en ik besefte wat ik gedaan had.

Reageer (3)

  • STYLINSANE

    yeeyy Lesther! (=
    snel verder,!

    1 decennium geleden
  • Snorforlife

    Ikkuh!

    1 decennium geleden
  • Rowsell

    Liam?!?!
    Ach, Danielle in dit verhaal is toch best wel gemeen, wie shipt hier nogmeer Lesther??

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen