Foto bij 2.21. Léa Sophie Jones

Ik hoop echt hard dat ik het hiermee niet te voorspelbaar of makkelijk heb gemaakt? Maar ik wist niet hoe ik dit anders moest doen en ik vond wel dat dit erin moest..

Hope you like!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • quotelover

    Stop de tijd! Yeah, ik heb het gehaald, oh yeah, mijn reactie komt op tijd, ohoh! Ik ben ontzettend trots op mezelf *doet een high-five met de lucht* Oké, back to the point... "waar is de punt, ik kan hem niet vinden, sombody, help me!'' *rent door haar kamer, opzoek naar 'The point'* schat, je moet echt leren om SUBTIELE hints te geven, misschien is daar een cursus voor, kan helpen.... Haha grapje, (slechte grap), maar in ieder geval, ik denk (wow, openbaring) dat ik het weet, maar ik ga niet vertellen wat ik denk want dat is een geheim! Nou staan we gelijk, want ik weet niet wat jij denk en jij weet niet wat ik denk, goede deal, isn't it? *is helemaal over haar toeren omdat de laptop uitviel tijdens typen van deze irriterende reactie* Dus... ik ben helemaal de draad kwijt (Arnold, ga de draad zoeken!) 'Tududu, I am back!' Komt dat je bekend voor? Sorry, dit slaat echt nergens op, haha, echt een record onzin kletsen! Maar ik verwacht dus snel een hoofdstukje, omdat ik ten eerste de tijd heb genomen om met mijn perfect (ahum..) gemanicuurde (groene) nagels een berichtje heb geschreven, ten tweede omdat ik heb gepland om The Notebook (hoe cliché ) te gaan kijken en anders het hoofdstukje mis, en omdat ik gewoon super onprettig gestoord ben! Jaja, ik ben veeleisend!

    xx

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Hmm, interessant. Volgens mij snap ik het.
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Soleo

    snel verder!!! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen