Foto bij Moving to hell?!?!?!

Zolia, ik-figuur, is net zestien en van haar ouders krijgt ze als cadeau een verhuizing. De verhuizing is het ergste wat Zolia kan gebeuren, denkt ze. Maar dat is niet helemaal waar....

'Zolia, Zolia, ZOLIA!!!' Hoor ik in mijn hoofd en nog voor ik het begrijp word ik door elkaar geschud. 'Zo je bent wakker,' zegt mijn zus opgewonden.
'Rustig, Alea,' zegt mijn moeder. 'En, Zolia, weet je wat voor dag het is?' gaat mijn moeder verder. Ik denk na en kom erachter dat het de belangrijkste dag van dit jaar is: Ik ben jarig en word 16. 'Normaal geven we de cadeaus pas als iedereen beneden is, maar vandaag is zo speciaal dat het op bed mag,' zegt mijn moeder.
'Mag ik het eerste cadeau geven?' vraagt Alea. En zo ver ik kan zien het enige cadeau.
'Alea, wat zei ik net nou?' vraagt moeder boos.
'Doe rustig, weet ik, mam,' zegt Alea, maar ze trekt zich verder niks van moeder aan en geeft mij het cadeau. 'Alsjeblieft!!' zegt ze opgewonden. Ik maak het open en zie dat het een nieuwe Ipod is. 'Dank je!!' zeg ik zo blij mogelijk.
'Nu is het onze beurt,' zegt mijn vader. 'Het is zo ver, we gaan..... verhuizen!'zegt vader blij. Mijn zusje springt op en neer van blijdschap, want zij heeft het hier nooit leuk gehad. Ik daar in tegen heb genoeg vrienden en ik wil die niet achterlaten.

Mijn verjaardag ging verder goed, cadeautjes van mijn vrienden en heel veel felicitaties. De volgende ochtend was de dag, van de vehuizing, bekend gemaakt. Over 2 dagen gingen we al verhuizen. Naar HELL!!!!

Reageer (3)

  • Lypophrenia

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • killergirl16

    yeah moet alleen nog wat voor 1 hoofdstuk bedenken.

    1 decennium geleden
  • Maheegan

    Het is zeker leuk (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen