Hier komt een lange :D (hoop ik)
Het perspectief is trouwens vanuit
Maud.

Opeens hoorde ik een bekende stem.
'Maud, waarom lig je hier op de grond?'
Tom klonk echt verbaast en mijn hart hield op met bonzen van angst. Hoe was hij hier nou weer gekomen? Was hij door de bosjes gekomen? Tijd om dat te vragen had ik niet. Ik werd overeind getrokken door de gespierde armen van Tom en toen ik eenmaal stond wurmde ik me uit zijn armen.
'Wat doe jij in hemelsnaam hier?! Je was toch weg? En als je dat niet was, waarom liet je me dan alleen staan? En waarom kwam je door d bosjes? En....'
Voor dat ik kon verder vragen had Tom een hand op mijn mond gelegd. -alweer. Ik trok zijn hand van mijn mond af en wilde net wat zeggen, toen hij eindelijk zijn mond opendeed.
'Weetje Maud, eigenlijk moest dit een gezellige wandeling worden, maar toen je niet mee wilde, ging ik even zitten om te wachten op je als je je zou bedenken. Toen je niet kwam besloot ik op te staan, maar ik hoorde van die vreemde geluiden in de bosjes en ik ging op onderzoek uit. Ik bedoel, wie verstopt zich nou weer in de bosjes? Dus ik ging de bosjes in, maar ik kon niemand vinden. Toen werd ik van achteren gepakt en op de grond gesmeten. Vanaf toen weet ik niks meer'.
Ik slikte. Hij wilde me dus alleen maar beschermen!
'Oh, dankje...'
Ik vloog hem in de armen. En hij sloeg zijn armen om mij heen. Zo stonden we een tijdje. Ik had het meteen niet koud meer en de vlinders in mijn buik vladderden als gekken in het rond.

'Zullen we een wandeling gaan maken? Op het strand?'
Ik schrok wakker. Wat?! Was ik in slaap gevallen? Ik voelde dat mijn wangen rood kleurden en ik was blij dat het donker was. Nou ja, voor nu dan.
'Tom, het is hartstikke donker, ik zie geen hand voor ogen!'
Ik keek om me heen, maar ik zag de contouren van de bomen en het gras en een bankje in de verte. Boven de bomen kwam de maan langzaam te voorschijn.
'Ehhh', zei ik,'Ik geloof dat dat eigenlijk wel kan....'
Ik pakte zijn hand en samen gingen we opweg naar het strand. Ik wierp een blik op onze tent, die van mij en Samira, en ik hoopte dat ze niet wakker zou worden.

Reageer (4)

  • Pineapple3

    I know, maar ik vond hem het beste lijken haha xD
    MAar het was niet expres bedoeld ofzoo.

    1 decennium geleden
  • Chanson

    Idd Tom is Cody Simpson! Haha ik moet bekennen, hij is best wel goed, maar ik like 1D meer! xd ga je weer snel verdaa

    1 decennium geleden
  • Loup0Garou

    Snel verder?

    1 decennium geleden
  • Loup0Garou

    Haha Tom=Cody Simpson!!xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen