Foto bij 2.22 Leigh Macy Jasmine Malik

Denk niet te makkelijk mensen..denk niet te makkelijk.

Hope you like!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • xLove1Dxx

    Volgens mij heeft ze haar broertje vermoord en toen haar ouders dood gegaan zijn is ze gevlucht en heeft ze een andere identiteit aangenomen.

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • gryles

    snel verder !

    1 decennium geleden
  • 1Dloveeer

    ik snap er niets meer van ( maar da ligt wel aan my (ik ben nie van de slimste) :) ) omg hoe cool is da nie ik heb haakjes in haakjes (dance) *is super trots* ( sry das echt oninteressante informatie)

    love your story!!!!!(H)
    snel verder
    xx

    1 decennium geleden
  • quotelover

    lalalalala pasta... Hmm, dat liedje had ik dus in mijn hoofd tijdens het lezen, toepasselijk, vind je ook niet? Your wish is my command, sir *salueert* en ik beloof hierbij dat ik nooit meer te makkelijk zal denken, ik zweer het op de stropdas van Arnold de walvis (Dat is wel een terugkerend personage, haha) Ik vind die brieven trouwens wel creepy hoor! *kleuterstemmetje* "Lea is stom, zij mag niet op mijn kinderfeestje komen" *kijkt er ook nog eens heel opstandig bij* Go Bitchy-vriendinnetje, yeah, ahah! Ja, je moet wel een beetje pit in je relatie houden! Alsof ik daar verstand van heb... Maar toch, ik stop mijn (punt)neus er gewoon in want ik heb erg de behoefte om mijn mening te geven, wat leidt tot onzinnige discussies tussen mij en daddy. Dus, go Leigh, go Leigh *doet alsof ze een cheerleader is en laat de pompons vallen* Nooo! Quinn heeft toch niet haar schoenen verpest, want dat zou een ramp betekenen voor de fashion-wereld! Un catastrofe, mon dieu! dat kan ik niet handelen! O. god. nu ik "handelen" zeg moet ik aan monsif denken *krijgt braak-neigingen*, want dat zei hij in een interview... ja ik had zin om te kijken hoe geweldig hij zichzelf vind, ik kreeg echt de indruk van een stokstaartje met een te groot ego! (Mijn mening, heb ik nu je grootste idool beledigd?) nope, not a fan... Ik weet het gewoon niet hij is te jong, en doet volwassen... Ik ben sowieso niet zo van rap (definitie van hersenloos als je het mij vraagt) Haha, ik heb het over monsif bij een One Direction-fanfic-ding...
    xx

    1 decennium geleden
  • HoranHug

    Heeft ze haar eigen broertje vermoord? :8 Of was ze getuige van de moord:8

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen