Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (18)

  • RecklessGirl

    Wat heeft iedereen toch met niet vreemdgaan!! Er staat toch niks erin over vreemdgaan!! Ze zoekt gewoon een f*cking job om haar tijd een beetje mee te vullen nu Niall op tour is. Wat hebben jullie mensen toch?? Ik snap jullie niet.. En als er een aanwijzing zou zijn dat ze misschien, maar dan ook heel heel heel misschien, zou vreemdgaan, dan zou ze dat toch niet doen want ze houdt zielsveel van Niall. Maar ja, misschien om de spanning erin te houden zou je dat schrijven.. Ok, deze reactie is echt lang zeg!! Waarschijnlijk de langste die ik ooit geschreven heb. Maar dat weet ik nu niet meer heel zeker. Misschien heb ik nog langere geschreven.. Oh ja, sorry dat ik niet meer gereageerd heb (ik weet dat ik achter ben, maar toch). Ik was op vakantie naar Limburg. Het was echt heel leuk. Ik en m'n ouders hebben naar Bokrijk geweest enzo. Jammer dat er geen draadloos internet was om je story te lezen... Dit is officieel mijn langste reactie ooit!! Ik kan scrollen!!! AAHHH!! Love your story! XXX (yeah)

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Mooi!

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    verder en laat ze niet vreemdgaan

    1 decennium geleden
  • Overflow

    Aan de ene kant.. Nee, moet er niet aan denken dat ze vreemdgaan ! En misschien dat er wel een andere jongen komt die dan Olive de hele tijd lastig valt, maar ze wilt helemaal niets net hem. Dan komt Niall haar bezoeken van zijn tour en slaat hem in elkaar omdat hij zijn meisje met rust moet laten. In ieder geval komt hij voor haar op en dat is superlief en romantisch (:
    Haha, gewoon uit het niets een random idee.
    Snel verder !! x

    1 decennium geleden
  • lord

    NEE! NIET! VREEMDGAAN! PUNT.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen