Foto bij chapter 88: Winona and the Flygon rescue

duzzzz die week ging echt snel voorbij,ik dacht dat ik veel sneller al aan dit hoofdstuk was begonnen.Sorry :x

Op een haartje na,nog geen milimeter,geen seconde wist Flygon de focus blast te ontwijken door de adrenaline die door hem heen schoot door Yassups schreeuw.Flygon vloog naar achter en lande op de grond.Flygon keek aandachtig naar Yassup.
'Flygon,als trainer zijnde betekend het niet dat ik commando's geef.Ik vecht samen zij aan zij met de pokemon die voor mij vecht.Ik help ze het gevecht te winnen.' Zei Yassup in de hoop dat Flygon hem nu wél zou begrijpen.Ineens viel er iets in Yassups nek.Yassup probeerde de geniepige Slakoth uit zijn nek te halen maar het lukte niet.Flygon keek naar Yassup.Opeens stoof Flygon op Yassup af.Yassup keek recht in de ogen Flygon die op hem af kwam.
'Aaaaaaaaaaaah!' Schreeuwde Yassup die dacht dat Flygon hem ging aanvallen.Maar in plaats van aanvallen greep Flygon de Slakoth uit Yassups nek en gooide hem op de grond.
'Flygooon!' Riep Flygon en vuurde een flamethrower af op de Slakoth die daarna geschrokken weg rende.
'Flygon...' Mompelde Yassup dankbaar.
'VigorOOOOOOOOOOOTH!' Bulderde de Vigoroth boos.Yassup en Flygon draaide zich om.
'Zo te zien hebben we hem boos gemaakt.' Zei Yassup en Flygon gniffelde.Precies op het moment dat Vigoroth op Yassup en Flygon wilde afstormen vloog er iets op de lucht en lande op het hoofd van Vigoroth.
Een rieten mand hing over Vigoroths hoofd heen.
Yassup deed ene stap naar links en zag Treyson en Rea achter Vigoroth staan.Treyson had zijn arm nog gestrekt van de mand die hij net had gegooid.
De Vigoroth smeet de mand van zijn kop af.Treyson wees op Vigoroth en wilde net tegen Sandshrew zeggen dat hij moest aanvallen maar Yassup kwam tussen beide.
'Stop Treyson!' Riep Yassup en Treyson keek naar zijn vriend aan de andere kant.
'Dit is een gevecht dat Flygon moet vechten.' Zei Yassup.Treyson knikte en stapte achteruit.
'Flygon begin met flamethrower.' Riep Yassup en wees op de Vigoroth.


Vigoroth werd hard geraakt en werd naar achter geduwd.Vlak nadat Flygon stopte met de flamethrower stormde de Vigoroth op Flygon af.
'Even wachten...' Zei Yassup en concentreerde zich op Vigoroth.Flygon begon onrustig te worden terwijl Vigoroth dichterbij kwam.Flygon maakte aanstalte om zelf aan te vallen.
'Wachten.' Herhaalde Yassup.Vigoroth was nu nog geen meter van Flygon verwijderd.
'Sonic boom!' Riep Yassup.Flygon sloeg met zijn staart en de sonic boom knalde tegen Vigoroth aan die naar achter vloog.De Vigoroth kwam overeind en gooide een focus blast.
'Ga er dwars doorheen met steel wing.' Zei Yassup.Flygon twijfelde even maar deed wat Yassup had gezegt en doorbrak de focus blast met steel wing waardoor Flygon recht op Vigoroth afging.
'Dragon claw Flygon.' Riep Yassup en Flygon haalde uit.Vigoroth kreeg de volle klap en viel verslagen neer.Flygon keek naar Yassup.Yassup liep glimlachend naar Flygon.
'Goed gedaan.' Zei Yassup en aaide over de rug van Flygon.Treyson en Rea renden naar ze toe.
'Hoe krijg je het voor elkaar om die Vigoroth zo boos te maken?' Merkte Rea hoofdschudden op.
'Dat was niet mijn schuld.' Zei Yassup en legde uit dat er een jonge FLygon in de struik.Treyson en Rea liepen alvast naar de struik toe om berries te plukken.Na een tijdje draaide Treyson zich om omdat Yassup nog steeds Flygon aan het aaien was.
'He Yassup kom je nog helpen of...' Opeens werden Treyson pupillen klein.
'KIJK UIT!!!!!' Schreeuwde Treyson maar kon niets meer doen.De Vigoroth was overeind gekomen en stond pal achter Yassup om aan te vallen.Een flits schoot voor Yassup langs en Yassup was verdwenen.De Vigooth haalde nog uit maar raakte de grond.Treyson greep Rea's arm en trok haar het bos in.
Flygon vloog naar achter naar de struik waar nog de jonge FLygon zat.Treyson en Rea rende naar een boom waarvan de wortels boven de grond groeide waardoor er een schuilplaats onder was ontstaan.Maar tot verbazing van Treyson en Rea zatten daar al 2 mensen.
'Yassup?' Merkte Rea verbaast op.Yassup en een vrouw zaten ook op die schuilplaats.
'Jij bent Winona,de gym leider van Fortree City.' Wist Treyson de vrouw te herkennen.
'Yup dat ben ik.' Zei de en glimlachde.Een Shiftree kwam aanlopen en knikte naar Winona.
'Bedankt Shiftree.' Zei Winona en deed hem in zijn pokeball.
'Oke komt er nog een uitleg hier of moeten we zelf uitvogelen waarom jij hier bent en je een Shiftree hebt terwijl je een vlieg type gym bent.' Zei Rea.Winona lachtte.
'Sorry sorry.Die Shiftree is van mijn moeder,die jullie zo te zien al ontmoet hebben als ik die manden herken.' Zei Winona.
'Die vrouw uit de winkel?' Vroeg Treyson en Winona knikte.
'Toen ze het me vertelde ben ik hier naar toe gegaan omdat ik wist dat er een opstandige Vigoroth rondliep.Ik was maar net optijd om jullie vriend te redden anders had die Vigoroth hem lelijk geraakt.' Legde Winona uit en stond op,klopte het gras van haar kleding en liep de schuilplaats uit.
'Zullen we dan maar die Vigoroth laten zien dat hij hier niet hoort?' Zei Winona met een grijns.Treyson,Rea en Yassup volgde WInona terug naar Vigoroth die naar een andere plek was gelopen om eten te zoeken en andere pokemon weg te jagen.Zodra Vigoroth Winona in het oog kreeg begon hij te brullen.Winona opende een pokeball waar een Swellow uit.
'Swellow doe je brave bird aanval.' Zei Winona.Swelow vloog even omhoog om dan met een duikvlucht op Vigoroth af te gaan.De veren van Swellow vlogen in de vik die daarna veranderde in blauwe energie.De Swellow beukite tegen Vigoroth aan die naar achter vloog.Hij vloog zo ver het bos in dat hij niet meer te zien was.Treysin staarde ongelovig naar de Swellow van Winona.
'Leer mij dat ook!' Zei Treyson tegen WInona.Winona draaide zich om.Een glimlach speelde rond haar mond.
'Misschien,heb je uberhaupt een vliegpokemon?' Vroeg Winona.Treyson grijnsde en gooide een pokebal de lucht in.
'Swellow laat je zien.' RIep Treyson en Swellow kwam uit zijn pokeball.Winona keek enthousiast naar de Swellow.Ze keek naar zijn ogen,verendek en poten.
'Je Swellow is in goede staat.Het is duidelijk dat je hem goed verzorgt.' Zei WInona blij.Treyson knikte dankbaar.Yassup en Rea gaven Treysoneen verwarde blik.Nakusa had Swellow toch terug?Treyson wuifde dat hij het nog wel een keer zou uitleggen en draaide zich weer naar Winona.
'Dus?' Vroeg hij nieuwsgierig.
'Ik zal je de Brave bird aanval zelfs leren áls je van mij wint in de gym.Van mijn part gebruik je die Sandshrew om in de gym van mij te winnen maar zorg ervoor dat je wint.' Zei Winona die het wel zag zitten om Treyson en zijn Swellow te trainen.Winona liep weg maar na een paar stappen draaide ze zich om.
'Waarom verblijven jullie niet tijdelijk bij mij thuis?' Stelde ze voor en Treyson,Yassup en Rea volgde haar.Snel zwaaide Yassup Flygon nog uit die wegvloog in de zon.Vrijwel meteen dat ze in de stad kwamen kwam er een jonge trainer aanrennen.
'Winona ik daag je uit!' Riep de jongen.
'Zullen we dan maar naar mijn gym gaan?' Zei Winona.
'Gaan jullie alvast maar naar mijn huis,jullie weten toch al waar het is.' Zei Winona en ging met de jonge trainer richting haar gym.Winona was net weg of Treyson,Yassup en Rea hoorden gevloek achter hun.Ze draaide zich om en zagen dezelfde man als uit de winkel bij zijn auto staan.
'Ik maak je af Absol!' Bulderde de man en opeens kwamen er nog meer mensen uit de straten vandaan.
'Absol?Waar?!We jagen hem weg!' Werd er door iedereen geroepen.Treyson,Yassup en Rea rende naar de man van de auto.
'Wat is er nou weer?' Vroeg Yassup verveeld.
'Die Absols in deze buurt zorgen alleen voor ongelukken.Overal waar een Absol verschijnt gebeurt er weer iets slechts.Ik zag een ABsol en mijn band klapte.' Legde de man woedend uit en wees naar zijn kapotte band.Steeds meer mensen doemden op.De man van de auto keek naar rechts,waar de weg liep de stad uit,en zag de Absol.
'Daar is hij!' Riep de man.
'Deze keer krijgen we hem!' Riepen de mensen en wilde op de Absol afrennen.Treyson liet zijn mand met berries op de grond vallen en sprintte voor de groep mensen uit.
'Treyson wat ga je doen!?' Riepen Yassup en Rea.
'Ik geloof er niets van dat een pokemon ongeluk veroorzaakt.IK zal zijn onschuld bewijzen!!' Riep Treyson boven het geschreeuw van de mensen uit en verdween uit het zicht.

Tamtamtamtam iedereen denkt dat Absol ongeluk veroorzaakt maar is dat wel echt zo?Gaat het Treyson lukken om de Absol zijn onschuld te bewijzen?
You will find out next chapter!

ps wie,behalve ik,vind Absols ook 1 van de coolste pokemon ever?

Reageer (5)

  • Fallonchick

    Absol is echt gaaf. Hij is ook degene in pokemon X bij mij met de megastone in mijn team!

    1 decennium geleden
  • Amami

    Snel veder ;)

    1 decennium geleden
  • endoflove

    refresh(f5) de pagina ff anders want bij mij werken beide plaatjes wel

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    sniff
    de plaatje laad neit bij mij
    ja ik typ xo want 2 vingeres slapen van mijn linker hansd

    1 decennium geleden
  • endoflove

    ps sorry =abo's maar ik had geen tijd voor spelling check dus als er fouten tussen zitten dan spijt het me heeeeeeeeeel erg maar hopenlijk compenseer ik het met het leuke hoofdstuk(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen