Foto bij 19. April Clearway.

Normal

Het voelde niet goed om tegen Lynna te liegen, maar Liam was niks voor haar. Liam paste meer bij meisjes zoals, zoals ik. En als ik had verteld wie het was en ze was erachter gekomen dat hij haar niet leuk vond, zou ze verdrietig zijn, en dat was iets wat ik wilde voorkomen.
Na nog twee uurtjes geslapen te hebben, deed ik een joggingbroek en een shirt aan, waarna ik naar beneden liep. Daar aangekomen zie ik Drue en Lynna op de bank één of andere film kijken. Veel aandacht besteed ik niet aan ze, maar loop gelijk door naar de keuken waar ik het koffieapparaat aanzet. "Willen jullie wat drinken?" roep ik naar de twee in de kamer. "Twee cola's!" Ik pakte twee glazen en schonk daar de cola in. "Alsjeblieft." Ik zette de cola op het tafeltje waarna ik, met mijn koffie, plaats nam in de grote stoel. "Je ziet er lekker uit moet ik eerlijk bekennen", zei Lynna lachend. "Zo voel ik me ook. Ik ga echt stoppen met drinken." Drue en Lynna schoten in de lach, wat ze een boze blik van mij opleverde. "De dag dat jij stopt met drinken, is de dag dat de wereld vergaat." Ik keek Lynna raar aan, maar besloot om haar geen aandacht meer te schenken. Ik zette mijn, inmiddels lege, mok op de tafel en liep terug naar boven. Ik pakte mijn laptop en telefoon en terwijl mijn laptop op startte, opende ik het sms'je wat binnen was gekomen. Heb je zin om vanavond langs te komen? Film kijken met mij en de rest. Xxx Liam Een kleine glimlach ontstond op mijn gezicht terwijl ik het sms'je las. Door het sms'je voelde ik me een stuk vrolijker, waardoor ik snel terugstuurde dat het goed was. Liam stuurde nog een sms met het tijdstip en het adres.
Toen mijn laptop opgestart was, klikte ik youtube aan en zocht naar het liedje Perfect Two van Auburn. Met het geluid op zijn aller hardst zong ik mee met mijn favoriete liedje, terwijl ik ondertussen al kleding zocht die ik vanavond kon aandoen.
bb

Straks komt er nog een stukje April p.o.v want zoals er in het vorige hoofdstukje staat, is Karen naar Londen. Ik ben echt jaloers op haar, haha!

Reageer (2)

  • Fabula

    oei, oei, oei(N)

    1 decennium geleden
  • Yestherday

    Super!
    Ik ben ook jaloers, ik mocht mee in de koffer, maar dat ging hem toch niet worden
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen