Foto bij Gedichtenwedstrijd Anhysbys - opdracht 2

Kies je favoriete film (en als je er meerdere hebt, kies er dan één) en schrijf er een gedicht over. Gelieve de film erbij te vermelden.
Je mag je inbeelden dat je in de situatie van de hoofdpersoon zit; je mag schrijven wat je van de film vindt; of schrijf over het gevoel, of de moraal, die de film met zich meebrengt. Ga er creatief mee om en verras me! Alles mag, zolang er maar iets van de film in te herkennen is.
Inleverdatum: 4 mei, 23:59
Uitstel: 2 mei, 23:59


De film die ik heb gekozen is Blood and Chocolate.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen