Een treurig gezicht,
turend in de diepte.
Starend naar de muur.

Een beeld in de spiegel.
Van een bedroefd meisje,
dat geen liefde kent.

Wanneer haar tranen stromen,
over haar gezicht.
Verandert haar gedaante.

Een staart met mooie kleuren,
heel lang krullend haar.
In een zeemeermin veranderd, dat is haar verhaal.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen