Foto bij 2.24 Leigh Macy Jasmine Malik

Sorry Peeps, ben echt zwaar leeg dus dan komen er alleen slechte stukjes ALS er überhaupt als stukjes komen;$ Sorryy

Hope you like!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • quotelover

    Meis, dan moet je ook gewoon veel eten, dat vult namelijk! Laat ik alvast mijn excuses aanbieden voordat je dadelijk als een koala die zichzelf in coma heeft gezopen op de grond ligt (moeder in shock, wil ik niet op mijn geweten hebben) door de dodelijkheid van dit berichtje. Want ik heb besloten om jou iets te laten weten omdat ik me ontzettend verveelde (en gewoon mijn afspraak moest nakomen) daarom deze levens-ruinerende-tekst. Ja, ik heb gisteren een misdaad serie gekeken, en een romantische film, dat blijkt een beetje rare uitwerkingen op mij te hebben, namelijk een combinatie van lichtgevoeligheid voor verliefdheids-tekenen (zoals verhalen op quizlet..) en de vage drang om iedere 5 minuten een woord te gebruiken dat te maken heeft met mensen die niet meer terug praten (of mensen die "gestopt zijn met roken" om mijn vader te imiteren (zeg dan gewoon hij is overleden...)) Oh ja, het potje Stratego dat ik met mijn broertje speelde is gecrasht na maximaal 6 minuten (en ik had alles zo "strategisch" (grappig, niet?) neergezet) *stampt op de grond als een hyper-actieve kabouter* Dat gebeurt standaard, dus geen spelletjes voor mij, iets wat bepaalde mensen ontzettend hilarisch vinden, want ik heb ooit als een chagrijnige chimpansee mee gedaan aan het bitterballenspel, echt een succes... Even tussendoor: BEN JE AL DOOD? *heeft haar mobiel uit de prehistorie al vast* , want ik probeer namelijk mijn standaard lengte van reactie te halen, door het in te vullen met onzin... *gaat op de uitkijk staan om te kijken of er een nieuw stukje komt*

    xx

    1 decennium geleden
  • Brilliam16

    verderrrrrr!
    env olgens mij weet ik het al *doet een dansje*
    maaar, die finn is zooooo'n CUTIE! echt n poepskie
    waarom moet die nou weer gewurgd zijn :(
    nouja snel verder schat!

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    ik wil haar geheim wel weten verder een mooi verhaa;

    1 decennium geleden
  • HoranHug

    Lesje niks doen;P

    Ik vind het zielig voor haar. Ik weet niet wat haar geheim is, maar ik leef met haar mee;P Zelfs als ze een moordende trol is (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen