Ik ga met mijn hand naar mijn hoofd toe. Mijn hoofd bonkt hevig van de wijn die ik gister ophad.‘Ugh. Wil je asjeblieft een nieuwe halen?’ Liam knikt. Hij pakt de glas van de grond en gaat naar de badkamer om er water in te vullen. Hij komt al gauw terug. Hij legt het glaasje water met de pillen op het tafeltje naast het bed. ‘Thanks…’ Ik draai me om naar het tafeltje en pak één pil. Ik doe hem in mijn mond en laat hem wegwerken met water. ‘Ik ga ook even een glas water pakken. Ik heb ook hevige koppijn.’ Hij pakt mijn glas water die ik op het tafeltje heb neergezet en glimlacht. Hij gaat de kamer uit met het glas en komt even later terug met een volle glas water. Hij pakt de pil die hij ook op het tafeltje heeft gelegd en stopt hem ook in zijn mond. Hij werkt hem weg met het water. ‘Zo.’
Hij komt naast me op het bed zitten. We kijken tegelijker tijd naar Louis en Harry die op de grond aan het slapen zijn. ‘Let op..’ Liam pakt een kussen die op het bed ligt en gaat voor Louis en Harry staan.
‘Wat ga je doen?’ Liam zet een stap naar voren. Hij staat nu tussen in Louis en Harry. Hij kijkt naar mij. ‘Kijk maar.’ Hij pakt de kussen stevig beet en hij slaat keihard op Louis lichaam. ‘Wakker worden!’ Hij springt half op Harry. Louis krabbelt overeind. ‘Huh?’ Hij kijkt om zich heen en ziet dan Harry liggen die één oog half open houd. ‘Die zijn wakker.’ Ik kijk met opgetrokken wenkbrauwen naar Liam. Harry krabbelt ook overeind. Hij kijkt om zich heen en stopt bij mijn gezicht. Hij heeft zeker geen idee waar hij is. ‘Je bent in mijn kamer.’ Zeg ik gauw. Harry knikt. Hij staat op. Hij steekt zijn hand uit naar Louis. Louis grijpt zijn hand en staat op. Louis bedankt hem. Iedereen is toch wakker, en ik lig nog onder mijn dekens. Laat ik ook maar opstaan en gaan eten. Ik sla de dekens van me af. Ik laat mijn benen over mijn bed zwaaien. Liam steekt zijn hand uit en die neem ik ook aan. ‘Dankje.’ Ik heb altijd moeite om mijn bed uit te komen. Ik knal dan naar achter, of ik wil blijven liggen. Maar voor eten ga ik er altijd uit. Voor eten kan ik zeker geen nee tegen zeggen. Ik loop naar de deur en blijf daar in de deuropening staan. Louis en Harry kijken me verbaasd aan. ‘Kom ik heb honger.’ Ik kijk even naar Harry’s haar. Het zit helemaal door de war. Ik lach wat binnensmonds en loop dan naar de trap die niet ver van mijn kamer is. De andere volgen me aandachtig. In een rijtje komen we aan in de woonkamer. Mijn moeder zit een tijdschrift te lezen met een kop dampende koffie. Harry komt naar voren en steekt zijn hoofd de woonkamerdeur uit. ‘ Hallo mevrouw. Lekker geslapen?’ Mijn moeder steekt haar hoofd buiten haar tijdschrift uit. Ze legt haar Tijdschrift op tafel en komt voor ons staan. ‘Ik heb lekker geslapen…. En zo te zien jullie ook?’ Ze wenkt naar Harry. Ik lach even en loop dan met Liam achter me aan naar de bank. Harry en Louis komen ook de woonkamer in en zitten tegenover ons. Mijn moeder loopt naar de keuken en komt terug met een groot dienblad met broodjes. ‘Had ik alvast gemaakt.’ Ik neem al gelijk een broodje met ham en neem een grote hap. ‘Thanks mam.’ Zeg ik met volle mond. Louis die tegenover me zit kijk walgend naar me. Ik neem nog een grote hap van mijn broodje. ‘Louis hoezo neem je geen hap van je broodje?’ Zegt Harry vragend tegen Louis. ‘Ik wacht tot Niall klaar is met eten met zijn broodje.’ Hij rilt even. ‘Dan kan je wel heel lang wachten. Ik ben nog steeds uitverhongert.’ Ik pak nog een broodje maar dit keer met kaas. Ik neem een mini hap van mijn broodje. ‘Nu goed mevrouw?’ Liam die naast me zit lacht even en pakt ook zijn 2e broodje. Louis rolt even met zijn ogen en neemt een hap van zijn broodje.

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen