' Welkom Sofia en Louise bij de gevarenzone, we zijn hier bij hotel Sequide Lodge het hotel heeft een stijl van Canada. En bij Canada horen natuurlijk sparren. Jullie opdracht is om zo snel mogelijk 3 grote takken van de Spar gaan sorteren. Dus alle takjes en bladeren moeten eraf en gesorteerd worden succes'.

Sofia begon direcht en gooide al meteen dingen in de verkeerde bak, Louise deed het wat langzamer maar wel in de goede bak. Sofia had 1 tak afgerond en sorteerde alles eerst. Louise ging stug door en had niet in de gaten dat ze dingen verkeerd deed. Sofia was inmiddels klaar met de 2e tak en sorteerde alles weer. Louise ging steeds langzamer en werdt moeier. Na 10 minuten was Sofia klaar en ging alles nog goed doen. Het was spannend bij Louise was alles netjes en bij Sofia nog niet helemaal. Louise was bij haar laatste takje en Sofia riep 'KLAAR'.

'Gefelicteerd Sofia met het behalen van aflevering 3. Helaas Louise het is tijd om te vertrekken wat vindt je daarvan'. 'Jammer maar ik was vorige keer ook al met de hakken over de sloot en nu lukt het helaas niet meer. Dit is blijkbaar niks voor mij'. Louise nam afscheid en verliet de strijd om 1 miljoen euro.

Sorry voor deze saaie hoofdstuk maar ik heb weinig tijd en ik ga morgen tot en met donderdag op vakantie naar Disneyland Parijs een beetje inspritatie opdoen dus ik hoop dat je er begrip voor hebt.

Reageer (1)

  • Kauwgomjunky

    is niet erg joh hij is helemaal niet saai ;-) ^^
    snel verder <3 Xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen