Foto bij 39th Fairytale

Sorry lieve lezers dat het zolang heeft moeten duren, maar school is nogal vervelend tegen mij. En dan ga ik nu ook nog op vakantie dus dan wordt het de rest van de vakantie ook niks. Ik verwaarloos jullie, maar hopelijk vergeven jullie me dat :$

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • amores

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWH, ik vond het zoooo schattig hoe ze vdoor haar kamer danste! Ik vraag me af of zij een vampier wordt, I HOPE SOOO! Ik weet niet, ik heb gewoon iets met vampiers!! Jasper is trouwens ook heeel lief! Ik vind hem ook wel zielig, ook hij heeft familie verloren, aaaawh :'( Ik moet nu eigenlijk douchen, maar deze reactie MOET af! Ik weet niet waarom, maar ik heb echt geen inspirait meer voor zinnige reacties, noujaaa, hahah, ik weet dat jij het leuk vind om te lezen hoe verslaafd ik aan je stories bent, dus dan plak ik er gewoon nog wat gebabbel achteraaan, haha! Deze reactie is bijna lang genoeg, want ik heb met mezelf afgesproken dat een reactie minstens een heel, hoe zeg ik dat, ik bedoel dat witte blok waar ik nu in schrijf, dat dat helemaal vol moet zijn! Haha, ik hoop dat je het begrijpt!
    (K)

    1 decennium geleden
  • EmilyStyles

    snel verder!!!!(H)

    1 decennium geleden
  • Released

    snel verder

    1 decennium geleden
  • BeautyBitch

    snel veder, Jasper is super(H) :X
    Xx.

    1 decennium geleden
  • LoveIsLouder

    Mooii,,(H)

    Ik wou dat Jasper mijn vriendje was!
    Ik weet niet waarom, maar ik vind hem gewoon zo leuk en lieff(H)
    Veel Plezier op vakantie!

    XX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen