Foto bij ``6``

Nu moet alles goed gaan anders hebben ze me zo te pakken. Ik geef een ruk aan het portier en hij geeft mee. Ik duik in de auto en doe de deuren op slot. Gelijk probeer ik mijn ademhaling onder controle te krijgen. Sam komt aan gerent en stopt. Hij kijkt naar achter en dan komt Dean ook uit het bos. Ze moeten ook even op adem komen en lopen dan op de auto af. Half in paniek duw ik mezelf op de bestuurdersstoel. Mijn handen gaan naar het contactslot. De sleutel! Ze hebben de sleutel eruit gehaald. Natuurlijk wie is er in hemelsnaam zo dom om die er in te laten zitten. Gefrustreerd ram ik op het stuur. ‘hé, doe een beetje voorzichtig ja’ klinkt het gedempt. Sam loopt om de auto heen. Hij blijft aan mijn zijde van de deur staan. ‘kom er nou maar uit’
‘of anders?’ Dean stopt de sleutel in het slot. Shit, daar had ik natuurlijk niet aan gedacht. Hoe kan ik nu nog ontsnappen. Mijn hart klopt nu zo hart dat ik het gevoel heb dat hij zo zou ontploffen. Ik moet toch iets in mijn tas hebben waarmee ik me kan beschermen. Snel rits ik hem open en begin te zoeken. Volgende keer neem ik normale wapens mee. Ik pak het meest indrukwekkend wapen eruit en hou het voor me. Het is even helemaal stil en dan voel ik de deur aan mijn linkerkant open gaan. Het geweer is op Sam gericht. Gelijk besef ik me dat het een hele domme fout was om met mijn rug naar de andere kant op te gaan zitten. Twee sterke armen houden mijn eigen armen vast zodat ik niets meer kan doen. ‘ik heb haar’ Dean sleurt me uit de auto en rukt het geweer uit mijn handen. ‘wilde je ons serieus vermoorden?’ hij gooit het wapen naar Sam en die kijkt wat voor patronen er in zitten. ‘wacht… dit is zout en salie?’ verbluft blijven ze allebei staan. Dean kijkt even naar mij en laat me los. ‘ga zitten’ hij duwt me in de auto en doet hem op slot. ‘hé, sluit me niet op!’ roep ik uit terwijl ik op de ramen bonk. Dean moet moeite doen om de deur open te maken en me vast te maken. Blijkbaar is deze auto zijn lieveling. Even kijk ik rond en haal een haarpin uit mijn haar. Ik vouw hem open en begin in het contactslot te duwen. Na een paar minuten wordt de deur open gedaan. ‘ik doe net alsof ik dit niet heb gezien, als je nu onmiddellijk op de achterbank gaat zitten’ zegt Dean met op elkaar geklemde kaken. Ik doe onmiddellijk wat hij zegt. ‘dus jullie gaan me ontvoeren’ Sam draait zich een stukje om en laat een geruststellend lachje zien. ‘nee, hoor we geven je gewoon een lift naar het volgende dorpje’ het maakt me niet uit hoe geruststellend het bedoeld was ik geloofde er niets van.

Reageer (3)

  • Sachiko

    echt goed joh je houd het elke keer spannend ik ga snel verder lezen!

    1 decennium geleden
  • FallinTime

    ik vind het stoer dat je laatste zinnen, hoe zal ik het zeggen, iets stoers, afwachtents, spanning opbouwende zin is. Zo maak ik ze zelf ook graag, en ik kan het heel erg warderen in andere verhalen en boeken etc. Jij hebt geen advies nodig je schrijft erg goed.

    1 decennium geleden
  • Paddo

    0.0 OHOH!! DIKKE RAPE!! xDxDxDxD SNEL VERDER!! EGT GEWELDIG!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen