Foto bij XIX. Having Fun..yeah sure..

De cullens -zonder edward en bella- in animeversie...

'Ik zou u vertellen dat Vampiers net om deze reden -dat ze niet verouderen- van grote waarde kunnen zijn voor bijvoorbeeld historici. Daarom heeft de VampirePrincess iemand mee die u misschien zou kunnen kennen.' zei Carlisle. Ik merkte een paar lachjes op en gedachten die gingen van Toetankhamon tot Sinterklaas of de kerstman. En dat waren dan diplomaten... je zou het niet zeggen. Ik glimlachte naar Siegfried.
'Goedenacht iedereen.' mompelde hij toen hij naast Carlisle stond. De meesten wilden lachen met hem, hij was er totaal niet gekleed voor de gelegenheid en hij leek ook niet erg veel van diplomatie af te weten.
'Ik heb een kort vraagje... als je de meest mythische verhalen bekijkt uit de geschiedenis, het hoeft niet de griekse te zijn, welk dier komt o zo vaak voor zonder dat er ooit bewijs was dat ze wel degelijk hebben bestaan?' vroeg hij. Het was een retorische vraag, hij klonk een beetje zoals een leerkracht aan de universiteit. Hij kon prachtig vertellen, ik had me er al redelijk goed mee kunnen amuseren.
'Draken, zeer goed.' zei hij glimlachend. De mensen keken hem verveeld aan.
'Ik weet dat het niet de gewoonte is om in draken te geloven, en dat de meeste mensen nu denken dat het gewoon grote dieren, olifantachtigen waren die mensen bang maakten. of een combinatie van een blikseminslag met een grote vogel..Ik heb heel erg veel theorieën erover gehoord. In China geloven ze er nog steeds in, omdat de draken daar het langste geleefd hebben. U kan me gek verklaren, maar ik weet dat ik het niet ben. Men zegt dat ik al lang dood ben, een hersenspinsel van een auteur, maar ik geloof dat u al eerder gehoord hebt over Siegfried de Drakendoder. Dat ben ik dus...maar dan een paar eeuwen geleden.' zei hij glimlachend.
'Vampiers kunnen u veel over uw eigen geschiedenis vertellen, dingen die u niet weet. Zonder namen te noemen, ken ik mensen -exuceer, vampiers- die de Egyptische tijden hebben meegemaakt, die geholpen hebben met het bouwen van de piramides. Na enig speurwerk zou ik waarschijnlijk wel het kindermeisje van Cleopatra kunnen terugvinden, hoewel ze zich de laatste 3 eeuwen voor me verstopt.' hij lachte zacht. Een paar mensen namen hem wel serieus, maar een deel vond dat hij stond te zeveren.
Het begon me allemaal te vervelen, ik zette een stap vooruit.
'Dames en heren, het is me duidelijk dat u niet geloofd in de goede intenties die wij hebben. Ik begrijp uw angst, de angst van het team voor me dat er is om u te beschermen.. Dat is hetgene dat de mensen lijkt voor te gaan, hun angst voor het onbekende.' zei ik. Siegfried keek me onzeker aan. Ik glimlachte naar hem, maar hij had wel gelijk. Ik had echt geen flauw benul van wat ik aan het zeggen was.
'Ik heb het gevoel dat mensen hier nog niet klaar voor zijn, mensen hebben nog te veel het gevoel dat ze het centrum van alles zijn. Zolang dat niet veranderd, zolang mensen met hun ogen en oren gesloten zitten, kunnen wij niets doen.' zei ik kortaf. Ik zette een stap achteruit.
'U moet begrijpen dat u een bedreiging bent voor het menselijke ras.' zei een van de mannen. Ik schudde mijn hoofd, Carlisle wist hoe te antwoorden op zo'n dingen.
'Vampiers en mensen kunnen niet zonder elkaar. Vampiers zijn mensen, of ze zijn het ooit geweest, en inderdaad, zonder mensen zouden heel wat vampiers niet weten hoe ze aan voedsel kwamen, maar zonder vampiers... Er zouden veel meer levens verloren zijn gegaan als de vampiers er niet geweest waren. Er zouden schatten verloren zijn gegaan, die nu in handen van vampiers zijn.' zei Carlisle. Hem leken mensen wel te vertrouwen.
'Wat bedoeld u met schatten?' vroeg een vrouw. Carlisle glimlachte.
'Jan zonder land, koning van Engeland moest in de 12-13de eeuw zijn kroonjuwelen verkopen om aan geld te raken voor zijn oorlog tegen Frankrijk. Ik weet dat een deel van die juwelen in de handen zijn de Princess haar familie, een zelf in het bezit van mijn schoondochter.' zei hij glimlachend. Men keek hem verbaast aan. Juist ja, dat Juweel dat Aro had opgestuurd naar Bella voor haar huwelijk. Ik keek naar akshay en knikte naar hem, tijd om te gaan.

Reageer (3)

  • harryisnietecht

    Ze staan er wel op!
    Dit. Is. Geweldig. Nu snel naar huis en die rebelletjes in de pan hakken?

    1 decennium geleden
  • Altaria

    SUPER COOL!! snel verder please! Trouwens bella en eddie staan wel op het plaatje..

    1 decennium geleden
  • katl1

    verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen