Esther Withlock.
'Hé, gaat het wel?' de stem kwam van een persoon die ik als laatste had verwacht en die ik als laatste had willen zien, voor zover het mogelijk was duwde ik mijn hoofd nog verder in het kussen, in de hoop dat hij weg zou gaan. Natuurlijk hielp het niet, een paar seconde later zakte mijn bed zachtjes in en maakte ik met mijn armeen mepbeweging naar degene die op mijn bed had plaatsgenomen, als teken dat ik hem duidelijk niet in mijn kamer wou. Ook al was het gedeeltelijk zijn huis.
Toen ik een paar minuten later uitgehuild was en mijn hoofd ophief zat hij er nog steeds, nu met een ingewikkeld en fragiel uitziend armbandje in zijn handen. De verschillende ragfijne bandjes zaten zo door elkaar gevlochten dat ze een ingewikkeld patroon vormden en leek elk piepklein straaltje licht dat in de kamer was op te vangen en in duizend schitteringen weer terug te kaatsen. Liam floot bewonderend tussen zijn tanden door.
'Klootzak,' siste ik woedend, 'heb je dan geen schaamte? Helemaal niks?!' mijn stem was zacht, maar ondanks dat kromp hij een beetje in elkaar. Toen herstelde hij zich en keek me uitdagend aan.
'Geef toe, het voelde goed.' zij hij nonchalant, hij leunde achterover op het bed en klopte uitnodigend naast zich. Me bedenkend dat ze het waarschijnlijk zouden horen als ik hem in zijn gezicht zou meppen, spuwde ik in zijn gezicht. Liam keek verbijsterd op en begon met zijn mouw zijn gezicht schoon te boenen.
'Laat je de volgende keer dat we zoenen ook zo veel pit zien?' zei hij grijnzend, woede borrelde in me op. Weg was het verlangen, weg was de verliefdheid. Hoe heb ik deze man ooit kunnen zoenen?
'Je doet nu normaal, of anders..' begon ik dreigend, maar toen viel ik stil. De woorden bleven in mijn keel steken. Tja, of anders wat?
'Of anders ga je het aan Danielle vertellen?' zei Liam op een plagend toontje, ' dat doe je niet Esther. Wij weten allebei dat je dat niet durft, en dat je er geen spijt van hebt. Kijk wat Danielle je allemaal heeft aangedaan, is dit niet de perfecte manier om haar terug te pakken? En ik wil je.' de laatste paar woorden sprak hij hees uit en toen trok hij me bovenop hem. De vuist die ik in de lucht had geheven om hem te slaan bleef in de lucht hangen toen hij zijn vingers in mijn haar vlocht en zijn lippen vol passie op de mijne drukte, ik liet mijn vuist verslagen zakken en vlocht toen ook mijn vingers in zijn haar.
Ik kon Liam tegen mijn lippen voelen grijnzen toen hij ons omdraaide en zijn tong verbinding maakte met de mijne, zo ver het mogelijk was drukte ik mezelf nog wat meer tegen hem aan. Ik wou hem proeven, zijn warmte tegen mijn lichaam aanvoelen en ik wou dat dit moment nooit voorbij ging. Toen werd er op de deur geklopt en zaten we in een ruk overeind en een stuk uit elkaar.


haha ik wil eigenlijk heel graag twee dingen weten, dus ik zou het lief vinden als jullie het zouden beantwoorden, gewoon omdat ik nieuwsgierig ben ^^
1: Wat vinden jullie eigenlijk van Esther?
2: Wat vinden jullie van Lesther?^^ (Ik vind het trouwens geweldig dat jullie nu al een naam voor ze hebben bedacht!)

Reageer (3)

  • STYLINSANE

    allebei supppeeeer!! <3'
    maar Liam moet niet zo doen!
    EN OMYGUD IK HEB OVER JE STORY GEDROOMD!
    En de droom ging zo;
    je ging heel erg snel verder
    en toen werd ik wakker ( ;'( )
    maar, kun je mijn droom waarmaken? (:

    1 decennium geleden
  • Snorforlife

    Allebei geweldig!
    Maar je moet nu wel snel verder schrijven en me niet nog eens zo lang laten wachten ):
    Dat was echt vreselijk!
    maar echt een super verhaal en ben benieuwd hoe het verder gaat.
    x

    1 decennium geleden
  • Rowsell

    amaaziiinnnng

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen