Foto bij 91.

Don't be a fool.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Crabstickz

    omfg ik zou hety recept voor nando's opzoeken speciaal voor Niall de lekkerste nando's maken die er ooit bestaan hebebn. Dan naar zijn huis vliegen en mezelf onder het bed verstoppen. Vervolgens als hij thuis komt hem laten schrikken. Hij nat8uurlijk gillen omdat er een wild vreemd meisje onder zijn bed ligt. en verdrietig omdat er geen nando's meer is.
    Dan laat ik de zak zelf gemaakte nando's zien die natuurlijk OVERHEERLIJK ruiken (A)
    dan dwing ik hem om met met te trouwen omdat ik anders geen nando's meer voor hem maak. en dan leven we nog lang en gelukkig :)

    1 decennium geleden
  • Dillinger

    Ik zou Kevin zoeken en op zijn rug naar Londen vliegen, ik zou Nandos opkopen (niet dat ik dat echt kan maaja) en zou er Nialldos van maken. Niall zou het merken en me bedanken dat ik hem uit zijn depressie heb geholpen en tegelijkertijd zijn grootste droom heb laten uitkomen. Hij nodigd me uit om bij hun te komen wonen. Ik zeg ja en we vliegen samen op kevins rug naar de rest daar geef ik Kevin aan Louis en ook hij is me eeuwig dankbaar. The End.
    snel verder!

    1 decennium geleden
  • MNMemories

    Wat zou jij doen als……’Je hoort dat Nando’s failliet is en Niall in een diepe depressie zit’.
    Dan zou ik zoveel lekkere dingen maken voor hem en dan met een jetpack van Nederland naar Engeland gaan en dan al het eten aan het geven. Dan is hij zo gelukkig dat hij me vraagt als vriendin en toen leefde we nog en lang en gelukkig. XD

    Lol hier ben ik echt slecht in.

    1 decennium geleden
  • Noelle1D

    Dan zou ik samen met niall wraaknemen

    1 decennium geleden
  • BloodySky

    Wat zou jij doen als... 'je hoort dat Nando's failliet is en Niall in een diepe depressie is' Ik zou eerst naar Nando's gaan (al is die failliet) leg hun uit dat Niall dit never nooit zou overleven. Ik geef ze al mijn geld, verzamel met alle Directioners nog meer geld en toen was Nando's weer levend xD En dan hoort Niall dit en word hij blij en gaat hij naar Nando's waar hij een interview op tv geeft en ons allemaal bedankt!!! (:

    snel verder(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen