Foto bij Soixante-deux.

Soixante-deux

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • FollowDreams

    Snel verder! (:

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Oké, just in case you missed me [al voelt het heel erg arrogant om dat te zeggen], ik was even op vakantie, en ik vind het dus wel zo netjes om te zeggen dat ik daarom geen reacties plaatste, want. want. I don't like doing that, omdat ik zielsveel van dit verhaal houd.
    Ik vind het echt ontzettend leuk dat Harry zo'n geweldige twintigste verjaardag heeft op elke mogelijke manier: as in, Liam seems kind of satisfied, Zayn is okay, Niall is happy and awesome as ever, Louis and Ella are perfectly happy, though I am not really sure about Harry. Ik vraag me af waarom hij zo. mu-ig deed over dat "vriendinnetje van Louis" idee, want als dit al zijn twintigste verjaardag is, moet het, als ik het goed heb, al een paar jaar geleden zijn sinds dat akkefietje met Ella. Tenzij hij haar natuurlijk stiekem altijd al wel leuk heeft gevonden -I really hope not, omdat ze nu net zo gelukkig lijkt. But I don't want to see Harry unhappy either. Gosh, why do you always make these things so haaaard for me. Soms, als ik dit verhaal lees, krijg ik gewoon medelijden met iedereen en wil ik ze allemaal knuffelen. Nu niet. Nu is het heerlijk en geweldig en jarig en taart en zon en *regenboogjes*
    Oké, deze reactie trekt echt op NIETS. Maar ik wil nog even zeggen dat ik dit verhaal nog altijd even geweldig vind zoals ik dat vond vanaf de allereerste zin. Ja. En. dat je mooi schrijft. Heel erg realistisch en mooi en gewoon. ja -schrijf maar gauw een nieuw stukje, dan kan ik een zinniger reactie plaatsen, haha :Y)
    Neemaarokay, neem je tijd -I am really looking forward to it, tho.
    <3

    1 decennium geleden
  • Rho

    oehh, wie is het?
    snelverder!!

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Nice!

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Wie is het? Verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen