Met een ruk kom ik overeind. Gelijk besef ik me dat het een oude herinnering was. Als van oudst masseer ik mijn rechter schouder. Vermoeit laat ik mijn arm tussen mijn benen hangen. De pijn was erger dan normaal, waarschijnlijk door de droom. Een ritseling naast me doet me beseffen dat Dean wakker is geworden. 'heb ik je wakker gemaakt?' vraag ik zacht. Hij komt omhoog en gaat in mijn gezichtsveld zitten. Een kleine knik. 'sorry' hij schudt zijn hoofd en staat op. Hij loopt naar de badkamer. Ik volg hem met mij ogen. Hij komt terug met een glas water. 'drink' ik doe wat hij zegt. 'bedankt' hij pakt het glas weer aan en legt dan zijn hand op mijn rechter schouderblad. 'Alex wat is er met je schouder?' even zucht ik. 'ik ben ooit aangevallen. De vrouw was bezeten. Ze had het mes zo ver in mijn Schouder geduwd dat er zelfs groeven in het bot zitten.' zijn hand verlaat mijn schouder. ik draai me naar hem om. 'het is soms wat stijf' ik had bewust een deel achter gelaten. Ik had bijvoorbeeld niet gezegd dat het mes een beetje bloed van een demon bevatten waardoor de wond moeilijk dicht was gegaan, en ik had niet gezegd waarom ik aangevallen werd. 'morgen is het weer een lange dag, probeer nog wat te slapen' verbaast kijk ik naar Dean. Ik had niet verwacht dat hij opeens zo aardig deed. Ik ga er niet tegen in, waarom zou ik? Dean gaat weer liggen. Ik kan mezelf er niet van weer houden om met mijn hoofd op zijn borst te gaan liggen. Mijn moeder liet me dat altijd doen. Zo kon ik op haar hart letten en in slaap vallen. Dean 's hart klopt sterk en regelmatig. Al snel val ik in een droomloze slaap.

'aahh gossie moet je de tortelduifjes eens zien' de stem komt van ver. Een warme bron naast me verschuift een stukje. 'Sammy, hou je mond. Ze had een nachtmerrie vannacht'
'wat? Droomde ze over jou?' antwoordt Sam terug. Dean komt omhoog en kijkt woedend naar Sam. 'nee, ik denk eerder over jou' Sam blijft grinniken terwijl Dean naar de badkamer loopt. 'Alex, wordt je wakker?' hij strijkt een paar haren uit mijn gezicht. Het bed voelt zo lekker. 'moet het?' vraag ik zacht. Sam grinnikt en trekt het deken met een ruk van me af. 'Damn Sam dat is koud' bijna gelijk sta ik naast het bed en kijk hem slaperig aan. 'wat voor nachtmerrie had je?' vraagt hij. Vermoeit ga ik weer op bed zitten en wrijf in mijn ogen. 'iets uit het verleden' de badkamer deur gaat open en ik loop naar binnen. Als we alle drie klaar zij. Stappen we in de auto en vervolgen onze weg naar het volgende mysterie.

Reageer (1)

  • Paddo

    WHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHA xD Hoe willuh broers elkaar te grazen nemen :P Meesterlijk :D:D:D:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen