Foto bij Geschokt

Lees het vorrige deel als je het niet meer weet.

Je fiets de achtertuin in. Je bent achterlangs gegaan dus je hebt geen idee wat er gaande is. Er staan 2 politie agenten in de keuken. Je stapt van je fiets af en rend naar binnen. Je ziet je moeder staan. En dan.... je ziet iets liggen op de grond. Een wapen!!! Je kijkt naar je moeder. Ze is geboeit. Die heeft gehuild zie je. De politie agent (vrouw) spreekt je aan: "Ben jij Sindy? " Je knikt " We moeten je wat vertellen en je ondervragen. Je moet dus even mee naar het bureau." Je schrikt. De mevrouw ziet het. "Nee er is niks met jou ofzow maar we stellen gewoon een paar vragen. We verzoeken u vriendelijk om met ons mee te gaan." Je loopt achter de agent aan. Ze houd het portier van de politie wagen voor je open. Je gaat langzaam zitten. ALs de motor gestart is rijden jullie weg.

15 min later zit je op een stoel in een koude lege ruimte. Ze zetten je 5 min in wacht. Nadat die 5 min om zijn komt er een man binnen. "Hallo Sindy, zo heet je toch? Ik heet Jan Scheppers aangenaam. Hoe gaat het er mee? " "Nou ik weet pas hoe het met me gaat als ik eerst te horen krijg wat er hier in hemels naam aan de hand is!!!" Roep je best hard en boos. "Rustig maar meisje ik zal het uitleggen. Je moeder was de was aan het doen en strijken en dat soort dingen. Ze hoorde de telefoon. Ze nam op en hoorde toen hard gekrijs. Ze dacht dat jij het was. Het leek wel alsof er iemand vermoord werd. Daarna hoorde ze een mysterieuze man iets zeggen: Je zult Sindy nooit meer te zien krijgen. Je moeder belde ons en vertelde toen het verhaal. We waren meteen gekomen. En toen zagen we je moeder in shock en voor haar een wapen.Ze vertelde dat er een man was binnen gedrongen en haar heeft bedreigd met een wapen." "Maar is die man op gepakt weten jullie wie het was?" " Nou dan komen we nu bij het volgende punt. Er lag in de hal dus ook een man. Hij wasrecht in zijn hoofd geschoten, met het pistol dat bij je moeder lag." "Dus mijn moeder heeft meegemaakt dat iemand zelfmoord pleegde?!":| "Nou dat brengt ons bij onze conclusie, dat we denken dat er iemand binnen kwam om wat te vragen en dat je moeder gek was geworden en dat ze alles hallucinerde, over die telefoon en die stemmen. En dat ze uit paniek die man doodschoot. Het is snel gebeurt want het moet zijn gebeurd toen wij onderweg waren."

Wat??? Mijn moeder zou zo iets nooit doen.. Of mss wel:| Ownee koppijn. Het is ook zo veel info voor één dag. Alles wat gebeurd was...Was dat waar?? Nee dat kon gewoon niet.. Ik weet het niet meer. Je word wit "Ehh Sindy gaat het nog wel??" Je hoort het al niet meer. Je bent flauwgevallen. "Sindy Visser (jouw achternaam) Is flauwgevallen." roept de agent. Hij gaat naast je zitten en probeerd van alles.

"Mam??? Heb je dit echt gedaan?"



Vervolg---->

Lees verder hoe het afloopt in het vervolg.

Reageer (1)

  • nerveus

    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAN SCHEPPERS!!!!! (yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah) Vervolg! ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen