Foto bij Het komt dichterbij

Vervolg van deel 4

Je snapt er niks meer van. Alles is veranderd en raar. Je ziet of hoort niemand. Je kijkt verder om je heen. Niemand. Owkeey ik moet dit tot op de bodem uit zoeken. Eerst hier wegkomen. *denk denk denk* Ik heb het

(geluid) Even later komt er een zuster binnen. "U riep mij op?" "Ja ik voel me zo leeg. Kunt u misschien iets te eten en drinken halen? " " Ja ik zal het na vragen eventjes geduld hoor." De zuster loopt weg. Je stapt uit bed en trekt razend snel je kleren aan. Die zieken huis japons zijn niks. Je hoort wat op de gang. Je gaat snel in bed lichen en trekt de dekens tot aan je kin. De zuster komt weer binnen "Ik mag u helaas nog geen eten geven. Pas over een uur, ik heb wel wat te drinken voor u!!" "dankje wel, ik red het wel zo" De zuster loopt weer weg. Als de deur dicht is wacht je nog even. Je komt je bed uit en probeert het raam open te doen. Het lukt niet. Je loopt naar de deur toe en kijkt om het hoekie. Er is niemand in de gang. Je rent de gang op, en weer terug. Je bent je spullen vergeten. Het zit in een plastic tasje. Je pakt het tasje en kijkt of je niks vergeten bent. Daarna ren je de gang weer op. Je kiest voor de rechtergang. Aan het eind van de gang staat: kantine. Je rent er naar toe. Als je in de kantine zit zie je borden hangen:
-O.K.
-Wc
-Receptie
-Uitgang.
Yes gevonden daar moet ik heen.
Je rent naar de lift. Je hoort allemaal geschreeuw en geroep achter je. Je kijk om en er rennen allemaal zusters achter je aan. Je gaat de lift in en zet de lift op stop. Als de deuren dich zijn dan hea? Je heb dit zo vaak op tv gezien. Het moet gewoon lukken doe het voor je moeder, en ook voor je zelf natuurlijk. Je open het luik onder je en kijkt naar beneden. Het is niet zo heel donker. Je ziet nog net een touw hangen. Het is een einde weg. Je springt naar beneden door het luik heen en....... Mist het touw:| Je valt naar beneden. Maar dan kan je nog net iets vast pakken. Je hangt ergens aan.Dat is het goede nieuws, je bent namelijk niet gevallen maar je zou begod niet weten hoe je hier uit moet komen.

Er zijn wat minuten verstreken. Je zit te bedenken hoe je hier uit moet komen. Je hoort wat. En je ziet licht. Het is aan je linkerhand. Er staat een man in de lift deur opening. Hij heeft hem open gekregen. Hij wenkt je. Je gaat voorzichtig naar hem toe. Hij steekt zijn hand uit, je pakt zijn hand stevig vast. Hij trek je mee naar de uit gang. Je rent achter hem aan. Hij heeft nog steeds je hand vast. Er komen al zusters achter jullie aangerend. Hij trek je mee de bosjes in en duwt je een gat in. Het is een soort buis. Het lijd ergens naar toe maar waarheen???


Vervolg??? Nerveus vind je het nog een beetje kloppen. Misschien een beetje on realistisch?! Maar dat vind ik wel grappig aan dit verhaal. Verbeter het anders ff. Zeg wat er anders moet. Maar deze was wel lang. En was de3ze niet saai??? :D

Reageer (1)

  • nerveus

    Nee, hij was niet saai, maar ik vond hem wel een beetje langdradig. Maar verder vond ik hem ook wel grappig! :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen