Foto bij 10. Friday night

Okay om verveling te verkomen skip ik naar vrijdag 7pm.

Friday 7 p.m. Na 3uur styling ben ik klaar om naar de awardshow te gaan. Over een paar uur zie ik Tom terug! De gedachten aan hem doen mij wegdromen. Ik denk aan zijn mooie ogen en zijn glimlach. Okay hoe sneller ik vertrek hoe sneller ik hem terug zie. Snel rij ik naar Ashley's huis omdat Tom en zijn band ons daar komen ophalen.
20minuutjes later en bijna verongelukt kom ik bij Ashley toe. Ze heeft een prachtig kort roos jurkje aan met zwarte pumps.'Mooie kleedje, Ashley'zeg ik tegen haar. 'Jaa hé, Tom zal mij niet kunnen weerstaan!'antwoord ze.
'Ja dat denk ik ook.'lieg ik. Ondertussen komen Melissa& Sarah aan. Melissa komt naar ons toegestapt in haar gouden Gucci-jurk en begroet ons vriendelijk met een kus en een knuffel. 'Wat zien jullie er mooi uit vanavond, maar niet zo mooi als ik natuurlijk.' Sarah begroet ons ook vriendelijk en negeert wat Melissa net zei.


Even later komt er een grote zwarte limousine toe in de straat.’Zijn ze dat?’ vraag ik.
‘Jaaa, dat zijn ze ! Zit mijn haar goed?’vraagt Ashley. Ze is helemaal opgewonden, net als een klein kindje dat een grote zak snoep krijgt.’Ja hoor’ zegt Melissa. Ik ben ook wel opgewonden maar dit verberg ik, héél diep in mezelf. Ik laat het niemand merken. Er wordt gebeld aan de deur en we stormen er alle 4 snel naartoe. Daar staat Tom met een grote glimlach op zijn gezicht. Ashley begroet hem met een grote kus.
‘Heey schat, zullen we dan maar vertrekken?’stelt Tom daarna voor. Ja zeg ik in mezelf.
‘Ja’ antwoord Ashley. Aangekomen bij de limousine opent Tom als een echte gentlemen de deur voor ons. In de auto zitten nog 3 andere jongens. M’n oog valt direct op de jongen met de zwart met blonde dreadlocks. Hij is groot, mager en lijkt verdacht veel op Tom. Hij lacht vriendelijk naar ons. De andere 2 staren naar de grond, alsof ze niet weten of ze wel naar ons mogen kijken. De ene heeft lang bruin haar en de andere kort zwart met een petje op.
‘Zo ik zal jullie even aan elkaar voorstellen’,zegt Tom,’dit is mijn broer Bill, dat is gustav en dat is georg.’ ‘Jongens dit is Ashley, die jullie wel al kennen, en dat zijn Sarah,Melissa en Alison.’
‘Hi’antwoorden we alle 3 met een grote glimlach.
Ashley kruipt ongeneerd op Tom’s schoot en begint hem hevig te zoenen. Dat soort mij natuurlijk mateloos maar ik ben precies niet de enige. Ik bekijk iedereen z’n gezicht en kan hun gedachten er gewoon op aflezen. Bill kijk naar Tom en Ashley en trek dan zijn wenkbrauw op. Zonder te willen schiet ik in de lach maar hou mn hand dan toch voor mijn mond. Iedereen staart mij plots aan. Iedereen behalve Tom en Ashley want die zijn natuurlijk te druk bezig. Maar Bill kijkt me lief aan en het is alsof hij weet wat ik nu denk.
Het liefst van al zou ik nu Ashley van Tom trekken en daar in haar plaats zitten.
‘Euhmm, zijn jullie genomineerd vanavond?’vraag Sarah om het ijs te breken.
‘Ja hoor, 3keer’antwoord Bill en die kijkt nu niet meer naar mij maar naar Sarah.
Op een of andere manier vind ik het wel grappig. Vorige week zag mijn leven er zo anders uit en nu ben ik onderweg met 3nieuwe vriendinnen, de jongen waarvan ik hou en zijn bekende band. Gek hoe de dingen lopen in het leven. Misschien is dit wat ze noemen lotsbestemming. Ik & Tom. Die heb ik wel nog niet bereikt maar wel de bestemming van vanavond; de awardshow.

Reageer (3)

  • Dominate

    ohmygod.
    je moet best wel door gaan doen!

    1 decennium geleden
  • ICEaddiction

    wOEHOOEEE
    SUPERRR
    XX

    1 decennium geleden
  • addicted2tom

    coolliewoollie x'D
    Stomme ashley :P

    en ze moge altijd wel zo lang zijn ze^^

    snel verder!<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen