Hoihoi

Ja, nu denken jullie waarschijnlijk, altijd maar die stomme reclame, wij willen hoofdstukjes zien! En eigenlijk kan ik jullie geen ongelijk geven, dus zal ik dadelijk ook een nieuw deeltje activeren, maar ik kan het toch niet laten... (A)

Dames en Heren, Jongens en Meisjes, Quizletters
Hierbij presenteer ik u:
De 100e Hongerspelen

Nadat Katniss Coin neerschoot in plaats van Snow werd ze gevangen genomen. Haymitch, Peeta en Effie Prul slaagden erin haar te bevrijden en ongestraft te laten, maar het was niet eenvoudig. Intussen was er al heel wat gebeurd. De 76e Hongerspelen gingen door, al probeerde Katniss ze alsnog tegen te houden.
En helaas, het liep mis. Het Capitool wist de macht weer te grijpen onder leiding van de zoon van Snow. Katniss en Peeta werden teruggestuurd naar district twaalf. Elk jaar opnieuw waren ze mentoren, ook dit jaar, het jaar van de vierde Kwartskwelling, het jaar waarin hun zoon Ian gedwongen wordt mee te doen.



Dus nu hoop ik heel hard dat jullie allemaal even willen gaan kijken, lezen, reageren en abo's nemen

Reageer (1)

  • Aelin98

    i like de hongerspelen. Ik heb de 3 boeken gelezen en heb er ook een story over. Ik hou ook van avatar. Ooit van de legende van korra gehoord? Das de nieuwe avatar er zijn al 8 aflevringen van in het enegls. Je kan ze vinden op www.avatar-fourelements.nl

    zou leuk zijn als je dit zet in een van je reclames :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen