Foto bij - Hoofdstuk 4.4

Bedankt voor de reacties!!! (:
Bleh, eerlijk gezegd ben ik niet zo heel blij met dit hoofdstuk, maar ik kreeg het niet beter uitgetypt - zucht - Oh, voor als je het nog niet gezien hebt, ik heb een hoofdstukje gemaakt aan het begin van het verhaal met alle beschrijvingen van de hoofdstukken. Ik zag al zoiets bij enkele verhalen op Q en het leek mij ook wel handig, haha.
Enjoy reading ;D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Faithe

    Matthias moet opschieten, ze is heel stoer maar brengt zich alleen maar meer in de problemen!

    1 decennium geleden
  • Heritage

    Snel verder ^^

    1 decennium geleden
  • 3OfaKind

    Die Matthias moet opschieten hoor! En ik heb nu echt een hekel aan die Iaromir :@
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Beronica

    Overigens, ik krijg nog steeds dubbele berichtjes bij hoofdstukken van je, zo gek ;o Maarja 't is niet erg hoor, beter teveel dan te weinig berichtjes, want ik wil niks missen ^^

    1 decennium geleden
  • Beronica

    Ik sluit me aan bij Aife, volgens mij wordt 't nu alleen nog maar erger ;o Als Matthias d'r op 't spoor was, raakt hij haar nu waarschijnlijk kwijt als ze haar misschien wel ver weg meenemen.
    Maar ik vind d'r wel stoer, dat ze 't zo opnam voor Ethan! Het pakte niet erg goed uit helaas, maar toch vind ik dat ze dat goed gedaan heeft.
    En nu moet Matthias hup hup d'r gaan redden anders is hij echt een asshole, gauw verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen