Foto bij (20) Happy Family..

Misschien zet ik vanavond nog een deeltje online want donderdag en vrijdag ben ik niet thuis.. tweedaagse naar Parijs.. :$ Liever Berlijn...

'Ah, trek het je allemaal niet aan. Je wordt eraan gewent.. en Bill draait heus wel bij.. hij heeft gewoon wat tijd nodig om het allemaal te aanvaarden. En ik denk -dat als ik hem een beetje ken wel klopt- dat hij zich afvraagt wie je vader is... onze vader waar we amper contact mee hebben of mam's nieuwe man.' zei hij zacht. ik haalde mijn schouders op en liet mijn hoofd op zijn schouder vallen. een paar uur geleden had hij niet geweten dat ik zijn zus was, had hij geschreeuwd naar me.. dan had Bill hem geslagen -voor mij- maar Bill was diegene die er uiteindelijk het meeste probleem mee had. Het was een beetje moeilijk om te vatten.
'Sorry om jullie te storen, maar er is bezoek voor de bbq.' zei Georg van naast ons. ik schrok op. Tom grijnsde naar Georg. 'Wie?' vroeg hij kortaf. 'Zinzi.' antwoordde hij. Ik sprong op en wou naar haar toe, maar Georg dekte mijn ogen af. 'Hé?' vroeg ik verbaast. 'OP haar bevel.' zei hij. 'Sorry, maar anders zou ze me slaan.' fluisterde hij in mijn oor. Ik probeerde mijn lachje te "vermommen" in gekuch, maar ik denk niet dat Tom zo...blind was. Voorzichtig stapte ik vooruit, niet dat ik Tom of Georg niet vertrouwde -oké, Tom echt niet- maar hetgeen waar ik zeker geen vertrouwen in had was mijn eigen voeten. Die konden verschrikkelijk gevaarlijk doen, vooral in hoge hakken. Gelukkig droeg ik dat niet veel. 'Wow. COol;' hoorde ik Tom zeggen. Georg haalde zijn handen van mijn ogen. ik keek naar zinzi...er was iets veranderd aan haar.. haren. Ik knipperde even met mijn ogen. 'Wat vind je?' vroeg ze enthousiast. 'Je hebt je haren in het paars gekleurd?' vroeg ik. 'Permanent.' zei ze trots. Wel lef, veel mensen zouden het waarschijnlijk raar vinden. 'Awesome.' zei ik lachend. Ze grijnsde. 'niet dat het ook maar iets uitmaakte wat je er van vond, maar altijd leuk om te horen..' zei ze lachend. 'Zo, waar is mijn favoriete Kaulitz aan het rondhangen?' vroeg Zinzi. Ik keek naar Tom. 'Die is naar zijn -oké, onze- moeder om haar te gaan vragen waarom hij en ik nooit te weten kwamen dat Little missy hier, ook een Kaulitz is.' zei hij meteen. Zinzi staarde hem even aan. 'hé wat? ik ben niet mee.' mompelde ze verbaast.

Reageer (8)

  • Inifinity

    Jeeeeeeeeej

    1 decennium geleden
  • Inifinity

    Idd super leuk!
    Past wel goed bij het jurkje wat ik nu aan heb!

    1 decennium geleden
  • darksunside

    die foto is echt fucking mooi
    snel verder(K)

    1 decennium geleden
  • ClickClack

    fucking mooi dat paarse haar XD
    snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • xKaulitz18x

    Super snel verder gaan kei goed geschreven <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen