Rebecca POV
Vol bewondering kijk ik rond. ‘’Dit is prachtig.’’ Harry slaat zijn armen van achter om me heen en ik voel zijn hoofd op mijn schouder. Hij drukt een kus in mijn nek en ik grinnik. Harry pakt mijn hand vast en neemt me mee naar het puntje van de boot. Hij gaat weer achter me staan en slaat zijn armen stevig om me heen, zijn handen rusten op mijn buik en zijn hoofd op mijn schouder. Ik zie het land steeds kleiner worden totdat ik het uiteindelijk helemaal niet meer zie. Overal waar ik kijk, zie ik alleen nog maar water. ‘’Do you like it babe?’’ Ik knik en draai me om in zijn armen. Ik kijk in zijn prachtige groene ogen die twinkelen. Ik druk mijn lippen kort op de zijne en sla dan mijn armen om hem heen. Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst aan en hoor zijn hart regelmatig kloppen. Zijn hand wrijft door mijn haar heen en een glimlach verschijnt op mijn gezicht.
Midden op de zee, legt de kapitein de boot stil. ‘’Jullie kunnen even gaan zwemmen als jullie willen,’’ deelt hij mee waarna hij weer in zijn hut verdwijnt. ‘’Ik heb geen bikini bij mij,’’ zeg ik ietwat teleurgesteld. ‘’Je mag van mij ook zonder hoor,’’ grinnikt Harry. Ik geef hem een speelse tik tegen zijn schouder. ‘’Schat, die heb ik natuurlijk voor je meegenomen,’’ zegt hij trots en hij houdt drie bikini’s vast. Ik pak mijn bikini en verdwijn in een kamertje om me om te kleden.
Als ik mijn bikini aanheb, loop ik het dek weer op. Harry heeft zijn shirt ondertussen ook uitgedaan en ik laat mijn ogen over zijn gespierde bovenlichaam glijden. I’m a lucky girl, denk ik bij mezelf en loop glimlachend naar hem toe. ‘’Ziet er goed uit Styles,’’ zeg ik tegen hem met een knipoog. ‘’Niet zo goed als jij.’’ Ik voel mijn wangen lichtrood kleuren. Harry pakt mijn hand en samen springen we in het water. Als ik bovenkom, wrijf ik mijn haar uit mijn gezicht. Ik voel twee grote handen op mijn heupen en slaak een gilletje. Ik hoor zijn lach achter me en draai me om. ‘’Wil je me niet zo laten schrikken Styles,’’ zeg ik quasi-verontwaardigd en ik sla hem op zijn borst. ‘’Sorry babe.’’ Hij knipoogt en drukt zijn lippen op de mijne.
‘’Ik haal ff een bal op,’’ zegt Harry tegen me en hij zwemt weg. Ik zwem richting Louis en Liam. ‘’Hey babe,’’ begroet Louis me met een glimlach, ‘’Hello boys.’’ ‘’Hey.’’ ‘’Waar is Haz?’’ ‘’Hij is een bal ophalen.’’ ‘’Haz ook altijd met z’n ballen.’’ Ik grinnik om Louis’ opmerking en ook Liam kan een lach niet onderdrukken.
‘’Ans, Ni, doen jullie ook mee,’’ vraagt Harry waarna hij in het water springt. Ze komen naar ons toe gezwommen en we vormen allemaal een kring.
Na een tijdje hebben we allemaal geen zin meer. Louis en Liam zwemmen naar de boot en ik voel Harry’s hand in de mijne. ‘’Kom,’’ fluistert hij met zijn hese stem in mijn oor en kippenvel trekt over mijn hele lijf. Harry grinnikt als hij dit merkt. Hij neemt me mee naar een rustig stukje en stopt dan. ‘’Waarom breng je me hierheen,’’ vraag ik verbaasd. ‘’Om dit te doen.’’ Zijn gezicht komt dichterbij en ik voel zijn warme, zachte lippen op de mijne. Ik glimlach tegen zijn lippen aan en zoen vol liefde terug. Ik voel zijn lange vingers over mijn wang glijden, mijn nek, mijn buik en tenslotte rusten zijn handen op mijn heupen. Hij trekt me nog iets dichter tegen hem aan en dwingt zijn tong mijn mond in. Liefdevol draaien ze om elkaar heen. Hijgend haalt hij zijn lippen van de mijne om op adem te komen. ‘’I love you,’’ fluistert hij terwijl hij diep in mijn ogen kijkt. ‘’I love you too,’’ fluister ik terug. Hij veegt een verdwaald plukje haar uit mijn gezicht en drukt zijn lippen weer op de mijne.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen