Foto bij 22, April Clearway.

normal

"...f*cking tijd wie Liam is en nu zit ze er een beetje mee te rotzooien, terwijl ik in de kamer boven hen lig! Wie denkt ze dat ze is?!" Ik schrok van de stem van Lynna en beëindigde de zoen. "Lynna … hé." Ik ging van Liam af en keek naar Lynna. "Ik denk dat ik maar beter kan gaan" Liam verbrak de akelige stilte en stond op. Ik liep achter hem aan. "Het spijt me" zei ik zachtjes toen we buiten stonden. "Jij kan er ook niks aandoen dat je zusje binnenstapte." Liam keek me met een klein lachje aan waarna hij zachtjes zijn lippen op de mijne drukte en wegliep. Ik zuchtte en draaide om, om terug naar binnen te lopen. "Wat dacht je? Als ik tegen Lynna zeg dat ik hem niet ken is alles opgelost?" Lynna stond in de gang en keek me woedend aan. "Wat had ik moeten zeggen dan, ja hij zit bij ons op school, maar hij vind jou niet leuk, wat nu al wel duidelijk moet zijn voor je" Ik sloeg mijn armen over elkaar en keek haar aan. "Serieus, je bent een bitch, echt, Liam weet vast niet dat je een grootte slet bent." Auw, oke, die kwam hard aan. Voordat ik zou huilen waar mijn zus en haar beste vriend bij waren, rende ik naar boven. Het deed pijn dat mijn eigen zus me voor zoiets uitmaakte. Natuurlijk mocht ze boos zijn, maar dit deed echt pijn. Ik had spijt, spijt dat ik Lynna had uitgenodigd op het feest, spijt dat ik deze avond Liam mee naar huis had genomen. Ook al vond ik hem een geweldige jongen. Voor hem voelde ik iets wat ik nog nooit eerder voor een jongen had gevoeld.
Ik liet me via mijn kamerdeur naar de grond glijden. Dit liet me zien hoe goed mijn eigen zus me eigenlijk wel niet kende, helemaal niet. Ik werd uit mijn gedachten gehaald door een zachte klop op de deur, maar bleef gewoon zitten waar ik zat. Ik voelde hoe ik vooruit werd geduwd omdat de deur openging. "April" de zachte stem van Lynna vulde de kamer. "Ga weg" Ik veegde de tranen die over mijn wangen rolde weg en stond op. "Ga gewoon weg, laat me met rust" Ik keek Lynna boos aan waardoor ze door had dat ik op dit moment haar niet wilde spreken. "April, luister, het spijt me." "Ja daar ben je nu lekker op tijd mee." Was mijn boze antwoord. "Als dat alles was, doei." Lynna bleef gewoon staan waardoor ik maar besloot om weg te gaan. Ik pakte mijn telefoon en liep naar beneden, ik zou vannacht wel bij iemand anders slapen, ik had geen zin in Lynna. "April wacht!" Ik negeerde Lynna en deed de deur achter me dicht. Het was fris buiten, maar dat kon me niks schelen. Ik zou naar Jordan kunnen gaan of naar Vanity, maar daar zou Lynna me gemakkelijk vinden. Het zou ook wel voor de hand liggend zijn als ik nu naar Liam zou gaan, dat gebeurd in alle films. Na lang twijfelen besloot ik om Zayn te bellen, hij was de enige die ik wist, waar ik nu even naar toe kon gaan, zonder dat Lynna daar voor de deur zou staan. "Met Zayn." "Zayn, zou ik alsjeblieft vannacht bij jou mogen slapen, heb ruzie met mijn zus en de rest vertel ik straks wel." "Natuurlijk, waar ben je, dan kom ik je halen." Ik vertelde hem waar ik was en hij zei dat hij er binnen 10 minuten zou zijn.
Tien minuten later stond hij dan ook voor mijn neus. "Zayn, je bent mijn reddende engel" zei ik met een klein glimlachje.


Reacties? ;$

Reageer (1)

  • Yestherday

    Wauw!
    Zo mooi<3
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen