Foto bij Chapter 18

Hallo lieve abo's!
Ik verwelkom mijn nieuwe abo's! Ik kan het nog steeds niet geloven :O
Bedankt!
Hoofdstuk 18 is zo lang geworden dat ik hem wel in tweeën moest splitsen, dus de volgende twee zijn iets korter. Maar waarschijnlijk komt er morgen nog een nieuw hoofdstuk, want ik heb echt hoofdstukken over nu :)
Ohja, nu wordt het leuk heb ik gezegd. Als jullie dat ook vinden natuurlijk :P
Ik vond dat het hoog tijd werd voor ...
Reminder: Serena baalt ervan dat Anna haar in de steek laat voor Dave.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Wynter

    Haahahaha xd ik heb dat ook zo vaak! Of tenminste mt honkbal >.<
    Die stomme ballen zijn net magneten, en mijn neus is de tegenpool. Haha ;p
    Oehlala, love is in the air! ^^Snel verderrr!

    1 decennium geleden
  • xxmarithxx

    YEaaaaaah yeaaah yeaaah yeaah uno nieuwo hoofdstukko =D Okee, I have to admit, dat klonk iets beter in mijn hoofd dan het lijkt op papier(beeldscherm) hahaha =D
    Ik heb weer eens alleen nog maar de inleiding gelezen, maar ik hoef eindelijk niet meer bang te zijn om reacties te lezen die ik niet wil lezen, dus dat typt iets relaxter. Anyway, I'm talking crap, dus ga ik snel het hoofdstuk lezen =D

    KLDSJF:IOWERUIOUWEROI NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NOOOO NOO NOO =O
    Okee. DIT IS ZO ONGELOOFLIJK GEMEEN. How dare you stop here? =O
    Ik - ze - Men, ik ben nu ongelooflijk nieuwsgierig. Ik wil ZO graag verderlezen. AAAAWH ships. Niet leuk.
    Maaaar, het hoofdstuk is wel leuk. Nee, dat is another understatement. Het hoofdstuk is fantastisch - ja echt. Ik vind het écht geweldig, je schrijft zó goed!
    En Ryan is inderdaaaaad geweldig =D =D En nu is het vaag - is hij een soort fantasie-achtig-iets? Waardoor hij alleen sexy is voor Serena ofzo? Okee. Ik ben gewoon nieuwsgierig. Heel. Heel. Erg.
    En hoezo 'vanaf nu wordt het leuk'? Het wás al geweldig, het hele verhaal al. En het ís nu nog geweldig, en ik weet zeker dat het geweldig blijft.
    Je schrijft gewoon ontzettend goed, door jou is dit verhaal zo fantastisch, ik bewonder jouw schrijfstijl. En jouw regelmaat in hoofdstukken posten, dat kan ik dus blijkbaar niet -.- Misschien ligt dat bij mij aan het Engels, hmmm.. =)
    Maaar aaah Serena mag niet gewond raken - RYAN, GO AND SAFE HER! <33 =D
    Ik vind het trouwens nog steeds heel erg vreemd dat ze in dit instituut zo afgesloten zijn van de rest van de wereld. Seriously, geen voetbal?
    Nouja, niet dat ik niet zou kunnen leven zonder voetbal, hahahaha, integendeel, maar ik bedoel: HUH? Het is gewoon erg vaag en het kan niet gezond zijn.
    Maar dat zal allemaal deel uitmaken van jouw verhaal en waaaauw =D Ik vind het ECHT supergoed. A thousand times 'well done' for you! =D
    Xxxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen