Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Aves

    Ik hoop dat Zayn haar gaat verassen op het eind en verteld dat hij verlieft op haar is. Mm, dat klinkt stom... Maar goed, jij schrijft zó anders als ik en denkt ook anders dat ik niets anders kan doen dat afwachten en genieten van je verhaal dat geweldig anders is.

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Jaaa, ik ben weer helemaal bij! Yes, dus nu krijg je ein-de-lijk weer een reactie van mij^^ Daar zat je stiekem al op te wachten, dat weet ik gewoon^^
    Ik vind Zayn wel heel erg recht door zee, hij weet wat hij wil en gaat daar ook helemaal voor. Een echte man, vind het wel leuk om op die manier tegen hem aan te kijken. Ook erg lief dat hij voor Mila heeft gezongen. Met gitaar en al. Zou die dat ook in het echt doen?
    Ik ben wel heel erg benieuwd wanneer die twee nu samen komen. Het kan niet lang meer duren. Ze trekken elkaar zo verschrikkelijk aan, de vonken vliegen er alleen al af als ze met elkaar aan het praten zijn.

    <3

    1 decennium geleden
  • theguardian

    N'aaaah, Ik vond dat iemand iets moet krijgen met Stefan, want ik vond hem cute. Maar aan de andere kant was het ook net een meid omdat hij zoveel bezig was met Mila en Zayn hahaha.
    En nu gewoon snel verder, want ik wil romantiek.
    En drama. Ik hou van drama.. (:
    x

    1 decennium geleden
  • 1DLover1996

    Ik denk dat... Ze x factor winnen en dat ze een feest houden en dat zayn haar de volgende avond mee op date neemt en haar daar verteld wat hij voor haar voelt :P
    Snel verder!!

    ~xxx~

    1 decennium geleden
  • 1Dancer

    Echt heel leuk en ik dacht dat die Craig misschien verliefd op d'r word en ze wat krijgen zodra zayn op tour moet fzoo?
    snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen