"Sorry, ik houd van origineel binnenkomen" lachte ik de jongen toe, "trouwens, ik ben Feliz" stelde ik me voor. "Ik weet wie je bent, een vriend van mij is helemaal gek van jou. Maar ik ben Zayn" lachte de jongen, "Zayn doet samen met jou het openings nummer, summer loving van Grease" zei Marc enthousiast. "En jullie doen ook nog twee andere nummers samen, you're the one that i want van Grease en Lay all your love on me van Abba" ging hij vrolijk verder, ik dronk rustig verder van mijn koffie "morgen mag je voor mij ook wel mee nemen, deze gast heeft teveel energie in de morgen en ik absoluut niet" zei Zayn zacht. Ik lachte "Ik ken Marc al langer, ik ben voorbereid" fluisterde ik terug en ik liet hem de 7 blikken energie in mijn tas zien. Hij keek me met grote ogen aan "Jetlag en gister een optreden gehad. Ik moet toch iets" lachte ik, Zayn knikte. Omdat we de nummers al redelijk konden begonnen we met de choreografie, die van summer loving zouden we als laatst doen aangezien daar meer mensen bij waren.
We zongen allebei al mee met het liedje en hadden ook veel lol, we gingen op in het liedje.

"Dat was geweldig jongens jullie zijn een goed team!" klapte Marc enthousiast, "Jullie kunnen even gaan lunchen ofzo, over anderhalf uur terug zijn" ging hij verder.
"Ga je mee naar de subway, of had je al lunchplannen" vroeg ik, "Is goed, maar ik ben niet met mijn eigen auto, dus..." antwoordde Zayn. "ik ben met de auto, dus als je durft kan ik rijden" zei ik uitdagend, ik drukte op de ontgrendel knop van mijn bmw. "mooie bak" zei Zayn goedkeurend, "Dank je" zei ik trots. Ik deed mijn haar in een staart en een pet en zonnebril op, Zayn deed een beany en zonnebril op en we reden weg.
Binnen een kwartiertje waren we bij de subway en zaten we rustig aan een tafeltje onze broodjes te eten, "waar zou ik jou eigenlijk van moeten kennen?" vroeg ik beschaamd. Zayn lachte "Een boyband, one direction" antwoordde hij, hij leek het niet erg te vinden dat ik hem niet kon. "Die vriend van me is jaloers dat ik met jou mag samenwerken" lachte Zayn, ik lachte, "mag ik een foto maken en naar hem toesturen? Dat ik ook nog met je lunch zal hij ook niet leuk vinden" vroeg Zayn. Ik zei dat het goed was en Zayn maakte de foto, "Waar ken je die vriend van?" vroeg ik hem, "hij zit ook in one direction dus je zal hem niet kennen" zei hij plagend.

Na de lunch reden we terug, toen we de straat uitreden stond er een range rover naast ons bij het stoplicht. Die gast die erin zat deed naar mening te stoer met z'n auto, "hou je vast, even laten zien dat dit ding snel is en ik niet bamg ben om gas te geven" waarschuwde ik Zayn. Toen het stoplicht op groen sprong reed ik snel weg en zag ik de Range Rover achter me rijden, "In your face!" lachte ik, de Range had ons een paat keer geprobeerd in te halen, maar dat mislukte zwaar. Ik parkeerde mijn auto weer bij de repetitieruimte en zag de Range Rover ook het terrein op komen rijden. "Dat zijn vrienden van mij" Lachte Zayn toen hij zag wie er uit stapte, een jongen met een bos krulleb en een jongen met stijl haar en een streepjes shirt.

"Was jij dat Zayn?" vroeg de krullenbol verbaasd toen hij Zayn bij de auto zag staan, "Nee, zij reed" zei hij en hij knikte naar mij. Ik gooide mijn pet op de achterbank en schudde mijn haar los. "Hey, ik ben Feliz" stelde ik me voor. "Dat weten we, een vriend van ons is fan" lachte de krullenbol, De krullenbol stelde zich voor als Harry en de andere jongen heette Louis. Ik pakte een blik energie uit mijn tas "Anders overleef ik Marc echt niet, moet je ook?" vroeg ik Zayn die blij het blikje aan nam, "Jullie ook?" vroeg ik de andere jongens.

Reageer (4)

  • Ninalouwe15

    snel verder pleas!

    1 decennium geleden
  • xStephaniiee

    Super leuk verhaal! Snel verder!

    1 decennium geleden
  • XSanneLovex

    awesomee verhaal!!
    die james he is zkr niall? hahaha had al een vermoeden:P
    snel verder!!<3

    1 decennium geleden
  • Celin

    super snel verder jij <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen