Als een stel hangjongeren stobden we buiten. Ik zat op de motorkap en de andere leunden er tegenaan. "moet je ook?" vroeg Zayn, "nee dank je, ik rook niet" sloeg ik zijn aanbod af.
"oh shit! we zijn te laat." deelde Zayn mee, "oei Marc gaat niet blij zijn. Die gaat schreeuwen" reageerde ik. Zayn sleurde mj mee naar binnen, ik dacht dat ik James zag maar door Zayn zijn geren en het feit dat hij me mee sleurde, kon ik het niet goed zien.
Toen we in de zaal aankwamen was Marc er nog niet, ik lachte, Marc had een oogje op een van de andere choreografen en daar zal hij nu wel uithangen. " Wat zit je te lachen?" vroeg Zayn, "Ik weet waar Marc uithangt, ik ga hem wel halen" zei ik en ik stond op. Ik liep het gebouw door op zoek naar Marc, toen ik hem gevonden had besloot ik me stil te houden, aangezien het goed ging tussen de twee.
"wat doe je?" hoorde ik iemand fluisteren, "sst ik bespioneer mijn choreograaf" fluisterde ik. Toen ik me realiseerde hoe stom het klonk wat ik zei draaide ik me om, ik keek in een paar mooie bruine ogen. "Hey ik ben Feliz" stelde ik me voor, "Dat weet ik een vriend van me is fan van jou, Liam heet ik" zei Liam. "Laat me raden jij zit ook in die ene band met Zayn?" gokte ik, "hoe weet je dat?" vroeg de jongen verbaasd, "Ik heb Zayn, Harry en Louis al ontmoet en die zeiden het zelfde toen ik me voorstelde. "Feliz wat doe jij hier?" vroeg Marc, "jou halen maar ik wachtte even" zei ik met een engellenglimlach. Marc lachte en liep met mij mee terug naar de repetitieruimte, "Je bent een engel en ik heb z'n nummer!" lachte hij als een schoolmeisje.

"Ga je dalijk mee wat drinken met mij en de jongens?" vroeg Zayn na de repetitie, "sorry misschien een andere keer, ik moet nog boodschappen doen en ik ga vanavond op tijd slapen" antwoordde ik.
"oké tot morgen, ik drink mijn koffie zwart!" riep hij me lachend na.
Nadat ik boodschappen had gedaan en wat had gegeten besloot ik one direction op te zoeken op youtube, ik klikte een liedje aan dat what makes you beautifull heette en liet van schrik bijna mijn glas met cola vallen.
Hey James,
of moet ik Niall zeggen? Waarom heb je gelogen? Hoe kon je?
ik dacht echt dat we vrienden konden worden...
ik ben echt teleurgesteld...

Ik voelde de tranen over mijn wangen lopen, waarom was ik er nou weer ingetrapt. Dit was voor mij gewoon een bevestiging dat niemand te vertrouwen was en dat je alle relaties met mensen oppervlakkig moest houden. Maar ik zou hem nog wel terug pakken en ik wist al pressies hoe.
Sorry het spijt me!
Wees alsjeblieft niet boos, ik wilde gewoon niet dat je mij zou beantwoorden of ontmoeten omdat ik beroemd ben maar gewoon omdat ik een fan ben.
Ik hoorde dat je ons niet eens kon en het was gewoon heel dom om dat te doen.
Misschien kunnen we overnieuw starten?

Ergens begrijp ik het wel, maar je weet hoe ik ben dus ik snap gewoon niet waarom
Ik zal niet lullig tegen je doen, maar of ik je tweede kans geef... Dat weet ik niet

Ik snap het, het spijt me echt heel erg. Ik hoop dat je het me ooit kan vergeven


Ik sloot mijn laptop af en ging douchen en naar bed.
Ik was echt teleurgesteld en zelfs boos op James, ik bedoel Niall...
Maar ik zou hem terugpakken en ik wist al pressies hoe...

Reageer (1)

  • Celin

    :O een onverwachte wending spannendd. Ik hoor nu eigenlijk op het plein te zijn om een moederdagcadeautje uit te zoeken maar ik ging snel jouw hoofdstukje lezen ik vind dat je wel een lange reactie verdiend. Helaas ben ik daar niet zo goed in dus we zullen zien hoe lang hij word. Ik vind dat Lisa Niall moet vergeven en dan zoenen ze en dan zijn ze verliefd en dan leven ze nog lang en gelukkig. Oh, wacht, je word eerst verliefd en dan pas zoen je, normale mensen, ik doe het altijd andersom :$ maar dat zijn overbodige details, ik spoor ik gewoon niet zoals je weet :D Vind je deze reactie lang genoeg? Ik hoop het wel. xoxo.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen