Ik drukte mijn wekker uit en voelde me al een stuk uitgeruster dan gister, ik deed mijn standaart ochtenritueel maar besteedde iets meer aandacht aan mijn uiterlijk dan gister.
Ik gooide weer een paar blikken energie in mijn tas en reed naar de starbucks waar ik op mijn gemak mijn cappuccino dronk en nog 1 bestelde voor bij de repetitie en een koffie voor Zayn zoals beloofd.
Ik reed in mijn auto richting de repetitieruimte en stond weer bij hetzelfde stoplicht als gister naast de Range Rover van de jongens. Ik speelde een beetje met het gaspedaal en de jongen acgter het stuur volgde mijn voorberld, weer reed ik eerder weg en uiteindelijk kwam ik ook weer eerder aan bij de studio. De Range Rover parkeerde naast mij en de jongens lachte terwijl ze uitstapte. "Goedemorgen" zei ik vrolijk toen ik uitstapte, "Goedemorgen" lachte Harry, "waar heb jij leren rijden zeg?" vroeg Louis lachend. "Sorry ik ben gewoon pro" lachte ik weer.
Pas toen ik een tijdje met de jongens stond te praten, viel Niall mij op. Het was een dilemma of ik iets tegen hem moest zeggen en zo ja wat dan. "Dit is trouwens je fan, hij heeft zelfs posters" lachte Louis en hij duwde Niall naar voren, "dat is leuk om te horen, ik ben Feliz, maar dat wist je al" zei ik, "Ik ben Niall..." zei hij voorzichtig. Omdat hij het er moeilijk mee had en zich ongemakkelijk voelde kreeg ik er lol in. "hij is eergister zelfs nog naar je concert geweest" zei Liam, "oh echt? Hoe vond je het?" vroeg ik alsof ik van niks wist. Van binnwn kwam ik niet meer bij van het lachen, "leuk, je was erg goed" zei hij terwijl hij naar de grond staarde. "We moeten naar binnen anders gaat Marc dalijk flippen" zei Zayn, "oh ja ik heb je koffie" zei ik en ik gaf hem de beker. "Leuk je te ontmoeten Niall" zei ik en ik liep met Zayn mee naar binnen. "Hij is nogal verlegen, en zeker als het om zo'n mooie meid gaat" lachte Zayn, "dank je..." zei ik blozend.

We oefenden onze routines en aan het eind van de ochtend ook summer loving met de andere, de jongens van de band van Zayn en een paar meiden waarvan ik alleen Carly Rae Jepsen kon.
Nadat we het liedje een paar keer geoefend hadden ging iedereen weer naar hun eigen ruimte terug, behalve Harry en Nial die op Zayn en mij wachtten om te gaan lunchen. Zayn en ik moesten nog een keer lay all your love on me en alleen om Niall te pesten deed ik extra mijn best en extra verleidelijk en aan zijn blik te zien werkte het. "De chemie tussen jullie is prachtig! Maar het mag nog iets intenser, nog een keer" zei Marc, en dat deden we dus. Ik zag Harry vanuit mijn ooghoek met open mond kijken en Niall keek pijnlijk naar de grond.
"Dat was perfect!" riep Marc enthousiast, ik pakte mijn tas en gooide hem over mijn schouder. "Rijd jij?" vroeg Harry, "als je het aandurft om bij mij in te stappen" zei ik plagend. "waar gaan we heen?" vroeg ik terwijl ik het dak open deed, "maakt niet uit, maar zullen we ruilen van auto" vroeg Harry. "nee dank je dit is mijn schatje" lachte ik, "mag ik erin springen? dat heb ik altijd al eens willen doen" zei Harry blozend, "ga je gang, het is het eerste dat ik deed toen ik hem gekocht had" zei ik lachend.

.

Reageer (1)

  • Celin

    HAha, geniaal. NIALL DOE NIET ZO VERLEGEN! okay snel verder? of is er al een hoofdstukje? ...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen